Atskleidė, kokį poveikį visuomenei turėjo tos pačios lyties santuokų įteisinimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2024-05-20 17:40
Santuoka jau senei pasidarė kai koks finansinis susitarimas. Vos tik koks turto pajūdėjimas, iš karto jis tampa bendra nuosavybė. Grynus pinigus įnešei į sąskaitą - jie jau bendra nuosavybė, pardavei savo būtą - pinigai tampa bendra nuosavybė. O jei santuokoje viena pusė neištikima, tai gali tą santuokos liūdijimą tik paskaityti. O jei žmonelka pagimdė vaiką nuo kito vyro, tai tą santuokos liūdijimą gali tik pavartyti. O jei jinai pastojo ir nenori gimdyti, tai su tuo santuokos liudijimu gali tik pabaidyti muses.
immortallt 2024-05-20 17:51
Santuoka ir atsirado kaip turtinis ar net politinis sandoris. Meilė, kaip pagrindas santuokai, iš viso atsirado realiai tik XX amžiuje, iki tol tai buvo retenybė, o kai kuriuose regionuose pasaka. Anksčiau vyras galėjo ką nori daryti, o moteris tai turėjo būti ištikima, ir net minties niekam negalėjo kilti, kad 30 sekundžių su kitu vyru praleido viena. Kodėl žalios suknelės buvo nepadorios? Nes ant žalios spalvos beveik nesimatydavo žolės dėmių - iškart išvada, kad jau su kažkuo planuoji eiti ant žolės. O kaip gali turėti įtakos, ką daro kiti? Omeny, jei ateisiu į restoraną, ir nemėgstu aš žuvies, tai net jei visi sėdintys restorane valgys žuvį, aš dėl to žuvies neužsisakysiu. Ar čia tokiais straipsniais norima pasakyti, kad didžioji dalis visuomenės yra bandos gyvūliai, kurie net nesugeba patys suprasti, kas jiems patinka, ko jie nori, ir tuščiai imituoja aplinkinius? Nu tada tik geriau, kad tokie mažiau daugintųsi - mažiau bus nemąstančiųjų palikuonių.
laukinis_lt 2024-05-20 19:25
Kaip matau, mokslo ir technologijų portale vis mažiau ir mažiau mokslo. Vis daugiau ir daugiau ideologinių dalykų ir karo Ukrainoje informacijos.