Česlovas Šimkevičius. Apie mokslininkus ir inžinierius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jogundas 2010-12-15 14:13
Kaip suprantu Kiek žinau, dar du metai iki Seimo rinkimų. Naiviai tikiuosi, kad per juos Lietuvos rinkėjai bus ne kvailesni negu Latvijos per pastaruosius.
Arns 2010-12-15 14:38
Latvijoje buvo pasirinkimas, arba senasis premjeras ir jo politika, arba absoliučiai prorusiškos partijos(net nešnekančios latviškai) ir ant popieriaus geresni planai. Taigi vargu ar latvių pasirinkimas reiškia parama tokiai politikai, greičiau vertėtu sutikti su politologais, kad rinkėjus atbaidė ultrarusiškos partijos. Beje, jos net laimėjo praktiškai rinkimus, tik į derybas dėl koalicijos nėjo kitos partijos, ko pasekoje senasis premjeras suformavo valdančiąją koaliciją.
kionig 2010-12-15 14:58
Cha, esi naivuolis, paziurek zmones visiskai nemato ka rinkti i seima. Tai tie patys klaunai persiskirsto ministru kedes ir viskas, toliau savuju kisimas i visas valstybines imones, meru kedes ir t.t. Siandieninis jaunimas isvis apie jokia politika nenusimano, tik belieka pensininkai, kuriems jei pazadesi ismoketi pensijas, tai jie ir isrinks tave.
Vytax 2010-12-15 15:26
O ką ten perimti? Jeigu daugumos bankrutavusių įmonių visas turtas tebuvo kelios kėdės ir stalai, keli kompiuteriai ir įmonės pavadinimas?
Sausis 2010-12-15 16:36
Geriausias būdas įveikt krizę- įmonių nacionalizacija, valstybiniai užsakymai, nacionalinio lietuviško kapitalo banko įkūrimas, kuris finansuotų valsybinius užsakymus ir pramonės kūrimą. Dar reiktų pabandyt pradžiai bent vienoi savivaldybėi daugelį, jos funkcijų atiduot privačiam verslui- kaip Kanadoi. Ten tas visoi šaly buvo padaryta ir labai pasiteisino. Kanada atsigavo ekonomiškai, nes buvo sutaupyti milžiniški pinigai, kurie buvo naudojami išlaikyti biurokratinio apatato valdymui. Kažkodėl apie tuos dalykus nešneka netik prezidentė ar kubilius, bet ir visa taippat aps..kus opozicija. Taippat beveik nesigirdi ir ekonomistų, žiniasklaida apie tai irgi tyli. Taippat visi tyli ir apie skalunines dujas kurių mūsų žemėi gali būti milžiniški klodai, kas padėtų išspręst energetikos problemas. Kodėl Lenkijoi daromi tyrimai o pas mus ne? Tik kažkaip tyliai gražiai viskas taip ir baigėsi ta žinia. Taip kad kaltas čia ne tik visų nekenčiamas Kubilius, o visas sumautas seimas su prezidente priešaky, už kurių stovi pirmiausia svetimų šalių interesai, tokių kaip Švedijos ir Rusijos. Nes visi bankai Lietuvoje priklauso skandinavams ir rusams, beviek visa žiniasklaida irgi. Na aišku dar yra savi vagys- dvyliktukas, žemelio hebra ir kt. Na čia gal paranojiškos konspiracijos teorijos, bet, kad labai jau viskas ,,sueina" ir giliau paliečia šito straipnio temą.
Jogundas 2010-12-15 17:46
Suteikiamos sąlygos laikomos paslaptimi mūsų pačių labui - tik taip galima vaisingai derėtis su kitais potencialiais investuotojais. Yra visiškai nesvarbu, kokios nuolaidos padarytos, jei jos atsipirks ir nežlugdys vietinio verslo. Dėl abiejų dalykų esu įsitikinęs.
Jogundas 2010-12-15 17:57
Nekorektiška ir neteisinga.
Jogundas 2010-12-15 18:02
Jei esate įsitikinęs tokio verslo pelningumu, kodėl jo nesiimate?
kionig 2010-12-15 19:01
Gaila, bet deja ne, gal jusu visai kitas draugu ar pazystamu ratas, bet ir tai ne vien is mano puses zvelgiant, yra kolegu, kurie gyvenimo mate lygiai taip pat sako.
Sausis 2010-12-15 19:04
Koks dar verslas? Tu matau truputį nesuvoki, apie ką aš čia Čia ne koks UAB, tai visos Lietuvos energetinės nepriklausomybės klausimas, kuris siejasi su nacionaliniu saugumu ir kitais.