„Lietuvos reikalai blogėja“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sūduvietis 2024-06-17 03:18
Dėmesio! Jau keleriais paskutiniais metais daugėja bankrotų. Ir niekas į tai nenori rimtai sureaguoti. Tai tikriausia Lietuvos ekonomikai gresianti katastrofa... Darykit kažką, kol dar nepataisomai nevėlu... Remkite įmones finansiškai: vieniems valdiškiems sektoriams keliate atlyginimus, o privačias įmones... paliekate likimo valiai... taip mažių mažiausiai nesąžininga!
immortallt 2024-06-17 06:51
Daugėja bankrotų Ir? Daugiausia bankrotų dažnai būna gerais laikais. O naujų įmonių skaičių matei? Tas bankrotų skaičius menkas tada atrodo. O dirbančiųjų skaičių matai? Katastrofa tik tavo makaulėje bręsta. Finansinis rėmimas įmonių baigiasi nukeltais bankrotais. Bankrutuoja, nes įmonė yra nereikalinga. Na bendru atveju. Valdiškiems sektoriams atlyginimus kelia iki 10x mažiau, nei auga privačiame sektoriuje. O kas dėl statistikos, pas mus 30+ metų vis blogėja ir blogėja gyvenimas pagal tokias apklausas. Kas dar įdomu, kam labiausiai blogėja - slavams, kurie sėdi maskolių naujienų sraute, pensininkams ir jau arti pensinio amžiaus esantiems, kuriems gyvenimo ciklas keičiasi, ilgalaikiams bedarbiams, kurie dirbti nenori. Gyvenantiems regionuose, kurie kažkodėl tikisi, kad darbo vieta ateis prie namų, bet jei kas nors ir nori statyti gamyklą kokią netoli, tai prasideda protestai prieš tą gamyklą.
Debesys 2024-06-17 08:56
S8duvietis, jei tingi dirbti, bet nori būti kietas, imi paskolas naujam telefonui, televizoriui, papiktintam bmw, o paskui tavo žmona ir vaikai neturi ką valgyti, tai kas turi daryti kažką? Jei kaimynai pagelbės ir tau duos pinigų, garantuoju, kad nusipirksi naujesnį telefoną ir kas toliau? Prieš čia rašydamas "darykit kažką" pats ką nors darei? Išsikelk savo kandidatūrą į vietinius savivaldos organus pirmiausia. Žinok, seniūnaičių ir seniūnų tikrai daug kur trūksta. Tada darysi, tada gal savo pavyzdį parodysi Prieš spausdamas klaviatūros mygtuką pirma pagalvok
Hmz 2024-06-17 17:37
Kiekvienais metais biomasė bliauna kaip avinai, kad viskas eina blogyn, nes Lietuvoje krizė, ir tuoj visi mirsime.