Pagavo oro uoste. Smūgis nuo prancūzų. Žymiausias rusų milijardierius jau už grotų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-08-25 19:37
Telegram yra KGB projektas skirtas snipinejimui.
Myslius 2024-08-25 20:06
Tech milardierius prekiauja narkotikais, na taip taip Vartoja nebent
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-26 10:50
Kitą kartą apkaltins telefonų gamintojus, nes su savo produktais sukūrė galimybę tokiai veikai. O kai nebeliks jau ką kaltinti, tai apkaltins motinas, kurios tuos vaikus pagimdė
Hmz 2024-08-26 11:06
Jei jau pradėjome apsimetinėti durneliais, tai varykim iki galo- atšaukim visus pinigų plovimo prevencijos reikalavimus bankams. Juk ne bankai plauna pinigus, o jų klientai. Ir kai koks nors ruskių milijardierius paslapčia persives babkes į ofšorą kaimanuose per Lietuvos bankus (kaip kad buvo su estiškais), neisterikuok.
kestutisz 2024-08-26 11:47
Čia atskira tema kurioje taip, man niekas neįrodys kad (ta idiotiška "prevencija" dėl kurios knisa protą vartotojams) tai turi kažkokią prasmę - Vasiukų nacionalinis stadionas gali netgi įrodyti priešingai.
immortallt 2024-08-26 11:50
Manai tik estiškais bankais? Konkrečiai turi omeny Danske banką. Tik ten situacija buvo itin žiauri, nes ne pasinaudojant banku išplauti pinigai, o banko užsienio klientų skyrius, siūlė klientams išplauti jų pinigus. Bankas uždirbo iš komisinių, bet oficialiai nebuvo tokia paslauga teikiama aišku. Čia darbuotojai sugalvojo bizniuką. Ir pinigai toli gražu plaukė ne tik per Estijos Danske banką, ir ne tik Estijos ar Danske bankus, o ir per labiausiai žinomus bankus pasaulyje. Kol nedirbęs su AML sistema, atrodo viskas paprasta, o kai supranti, kad per dieną santykinai nedidelis bankas Baltijos šalyje gali turėti per 200 tūkst. pavedimų, tarp kurių paskandinti įtartiną pavedimą, jei išmanai sistemą, gan nesunku, o tada rankiniu būdu atsirinkti ir patikrinti įtartinus - dažniausiai baigiasi kliento visų pavedimų visumos vertinimu, ar atitinka deklaruojamą veiklą. Ir čia viskas dar prieš pradedant oficialų tyrimą ar perduodant centriniui bankui, kaip įtartiną pavedimą. Ir pinigų plovimo prevencija kažkokia apimtimi veikia. Jei visai neveiktų, nebūtų ir Laundromat'as išplaukęs iš viso. Kad veikia nepakankamai - faktas. Problema, kad žmonės nesupranta kodėl to reikia, todėl pakankamų priemonių net negalima įdiegti.
Absoliutas 2024-08-26 13:54
Lygiai tas pats galioja ir JAV raketoms. Jeigu JAV perdave/pardave savo raketas Ukrainai tai ji gali jas leisti kur panorejus, nors ir i kremliu. Kas cia sugalvojo tokia nesamone, kad ginklu gamintojas atsakingas uz tai ka nusove saulys???
Hmz 2024-08-26 15:52
1. Jei pirkimo-pardavimo sutartis nustato apribojimus produkto naudojimui, jo negalima naudoti kaip panorėjus. 2. Ginklus gaminanti ar pardavinėjanti firma privalo laikytis tam tikrų atsargumo reikalavimų, kad jos produktas, pvz, nepakliūtų nusikaltėliams ar neveiksniems asmenims. Tam egzistuoja įvairios apskaitos, ginklų numeriai, pirkėjų patikrinimai ir pan. Ar tu manai, kad jei, sakykim, Heckler&Koch išbarstys Vilniaus centre sunkvežimį automatų ir prasidės susišaudymai, HK bus nekalta? 3. Ar Šiaurės Korėja turėtų atsakyti už tai, kad tiekia raketas ruskiams? Taip ar ne?