183 vieta FIFA reitinge. „Nerandu žemėlapyje.“ Rusijos futbolo sirgaliai tyčiojasi  ()

Spalį rusai negalėjo susitarti su nė viena federacija dėl draugiškų rungtynių.


Rusijos nacionalinė futbolo komanda, 2014 m.
Rusijos nacionalinė futbolo komanda, 2014 m.
© Steindy, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Austria_vs._Russia_20141115_%28179%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos futbolo rinktinė vėl tapo pajuokos objektu. Viskas dėl to, kad planuoja žaisti su Brunėjaus komanda, kuri pasaulio komandų reitinge užima 183 vietą. Apie tai rašo Rusijos futbolo leidinys FNK.

Spalį rusai negalėjo susitarti su nė viena federacija dėl draugiškų rungtynių. Tačiau lapkritį jie susitarė dėl rungtynių su Sirijos (92 vieta FIFA reitinge) ir Brunėjaus (183 vieta FIFA reitinge) nacionalinėmis komandomis.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10826 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

„Gavome Rusijos Federacijos kvietimą lapkričio 15 d. žaisti su Rusijos rinktine. Žodinis susitarimas dėl rungtynių jau pasiektas. Mačas vyks Rusijoje, o visas išlaidas padengs šeimininkų pusė. Belieka tik Rusijos Federacijai susitarti dėl rungtynių su FIFA“, – skelbia Brunėjaus futbolo asociacija.

Anksčiau dėl varžovų trūkumo draugiškose rungtynėse Rusijos Federacijos rinktinė surengė atvirą treniruotę, kurioje dalyvavo vaikai iš Maskvos, Kursko ir Belgorodo regionų.

 

Komentaruose rusai išjuokė šią žinią ir ragino nustoti gėdinti Rusijos rinktinę.

„Pamečiau padidinamąjį stiklą, nerandu Brunėjaus* žemėlapyje“.

*Brunėjus įsikūręs Borneo saloje, jo plotas vos 5 770 km2.

„Neseniai Brunėjus du kartus įveikė Makao, o du kartus – Šri Lanką, todėl turite su juo elgtis pagarbiai ir atsargiai. Greičiausiai turite žaisti su 5 gynėjais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(0)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()