Balandžio 1-osios pokštai :)  (9)

Nors balandžio 1-ąją – Tarptautinę melagių ir juokų dieną – pokštų ar linksmų naujienų pasirodė ir mūsų portale, apgaulių slypėjo toli gražu ne daugelyje rašinių. Laikas atskleisti kortas :)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kontraversiškiausia ir daugiausiai dėmesio sulaukusi naujiena - „Antarktidos paslaptys: įšalusi „skraidanti lėkštė“, anga ir ežerai į požeminį pasaulį“. Žinoma, sąmokslo teorijos ir lieka sąmokslo teorijomis, tačiau Antarktidos anomalijų nuotraukos aptiktos ne balandžio 1-osios naujienose, o kur kas anksčiau. Kaip jas vertinti – paliekame spręsti skaitytojams. Atskleisime tik tiek, jog anomalijų ieškantis virtualus archeologas Džozefas Skiperis (Joseph Skipper) per savo karjerą yra „atkasęs“ dar ne tokių „deimančiukų“. Pasitaikius progai, kada nors galbūt parašysime ir apie juos.

Kai kurie skaitytojai ant kabliuko „užkibo“ linksmesnio kalibro rašinuke „Trikotažinis proveržis: „neperšaunamos“ apatinės kelnaitės“. Nors ši naujiena ir labai panaši į pramaną (gal todėl ją ir pasilikome specialiai balandžio 1-ajai), iš tiesų tai – tikra tiesa. Tad tikrai apgavome tuos, kurie šią naujieną priėmė už balandžio pirmosios pokštą. :)

Tai tiek autentiškų mūsų „šposų“. Daugelis melą įžvelgė vaizdo naujienoje apie Klaipėdą su Smiltyne jungiantį tunelį. Melas tai būtų ar tiesa – kada gi daugiau tokias antraštes (ir vaizdo siužetus) pasižiūrėti, jei ne balandžio 1-ąją? :)

Visos kitos balandžio 1 d. portale pasirodžiusios naujienos – realios ir neišgalvotos!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: