Bilas Gatesas vaikams neduos nei milijonų, nei „Apple“ gaminių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2011-06-16 21:43
Padarai vieną rašybos klaidą ir tavo komentaras virsta nieko vertu?
Skeleton 2011-06-16 21:54
Geitso paauglė dukra parsinešė namo iPhone. - Paauglystė yra maištingas gyvenimo laikotarpis - atsiduso Geitsas
infoguru 2011-06-16 22:49
Prie to paties iliustracija : http://www.youtube.com/watch?v=d9JIiCkDyMQ
RiMuSaS 2011-06-17 03:54
O tu pasizek koki komentara ikelei
keine_lust 2011-06-17 08:17
ir speju tavo "korporacija" per kelis menesius subankrutuotu, kai visa savo gimine sukistum. As jau geriau mokeciau pinigus nusimananciam specialistui, nei nieko vertam giminaiciui.
T 2011-06-17 17:14
Dėl mano citatos: Nereikia ir mokinti skurdžių, nes prastas žmogus su gera profesija ir didelėmis pajamomis, nelaimė aplinkiniams. Pažinojau vieną su geromis pajamomis, švaistė pinigus į kairę ir į dešinę, draugų milijonai, daug gėrė kol sunkiai susirgo. Dar pažinojau atsitiktinę ponią, kuri be kavutės nepakildavo ir be knygutės neužmigdavo. Paprasčiausias nesugyvenamas žmogus, skundikė. Kiek kartų man sunkiai pavyko susikalbėti su kokiu specialistu. Reikia jam, kad vos ne jo asmeniniais terminais kalbėčiau ir viskas. O kiek kartų šiurpindavo koks biorobotas, kuris žino tik savo darbą, o jo bendras įsilavinimas, vos ne kaip pas amazonės indėną.
Arthuras 2011-06-17 18:14
Tu čia Hitlerį primeti? Visi turi būti tokie, kad tau įtiktų? Tu turbūt juokauji? Aš pažįstu nemažai asmenų kilusių iš turtingų šeimų, kurie yra morališkai degradavę ir nesusipratę, kurių bendras išsilavinimas lygus beveik nuliui. Na ir kas? Išvis, aiškiau dėstyk mintis ir logiškiau galvok. Bandai surišti neigiamas žmogaus savybes su tuo, kad žmogus buvo skurdžius? Iš mano asmeninės patirties, tai aš koreliacijos tarp žmogaus kilmės(skurdžius ar turtuolis) ir jo gebėjimų nepastebėjau. Visokių yra, visokių reikia. Galų gale, šviečiant neapsišvietusius, sekanti karta palikuonių bus intelektualesnė ir mažiau skurs.
immortallt 2011-06-17 20:07
Nesupratot, ka T norejo pasakyt... Yra zmones, kurie viskas p* ir jie tik nori tinginiauti ir nieko nedaryti ir is principo nieko gerai nedaro, tik bamba bamba bamba. Tokie zmones tikrai niekam tike ir jie nebutinai buomzai ar kazkas pan. Tai nepriklauso nei nuo tevu pajamu, nei nuo rases ar dar ko, tik nuo tevu auklejimo ir galu gale zmogaus charakterio.
Arthuras 2011-06-17 20:44
Puikiai suprantu, ką T norėjo pasakyt. Bet tie, kurie nieko nenori ir lavintis nenorės, nei dirbt, nei mokytis. Tokių per prievartą ir nereikia mokyt. Bet jei žmogus išsilavinimą gavo, tarkim, dėka labdaros ir po to prasigyvena, tai kas čia blogo? Jei žmogus skurdžiai gyvena, nereiškia, kad jis nieko nenori dirbt ar jam viskas p*.
T 2011-06-17 21:49
Papildymas dėl citatos: Nereikia ir mokinti skurdžių, nes prastas žmogus su gera profesija ir didelėmis pajamomis, nelaimė aplinkiniams. Teko susidurti ne su vienu prakutusiu, o prakuto vos ne per plauką. Nustojo kalbėti su tik truputi biednesniais net kai kuriais turtingesniais, pasikėlė, net pasamdė darbuotojų neturėdami iš ko jiems mokėti. Gal ir ne visiškai teisus. Ekonomikoje aptarinėjama kodėl pakilo Europa. Nemažai mokslininkų teigia, kad dėl mažesnio gimstamumo, nes daug kertinių pramoninės revoliucijos išradimų jau buvo žinoma seniai. Mokintų žmonių užtenka 3 pasaulio valstybėse, bet jų paslaugų nesugeba įpirkti. Tegul šeimos, kurios sugeba išmokslinti savo vaikus neturi konkurencijos. Ar norėtume, kad į Lietuvą privažiuotu kompiuteristų, buhalterių, teisininkų ir t. t. iš 3 pasaulio, kai vietiniams nėra darbo?
Arthuras 2011-06-17 21:56
Tų piliečių iš 3 šalių galima nesileisti, tegul sukasi savose valstybėse. Bet suprask, kad jie taip pat turi judėti į priekį, nors ir savo lėtu žingsniu.
Nmz 2011-06-22 11:00
Kiekvienoje salyje yra tam tikras procentas zmoniu, kurie nenori dirbti. (prisiminus sovietu sajunga visi buvo verciami dirbti) Tai visokios pasalpos ir panasiai dazniausiai juos tenkina ir jie nenori ieskoti darbo, netraukia buti kuribingiams ir panasiai. Tai sitiems, tu gali selpti neselpes pinigu jie nemokes ar nenores su jais elgis kaip pridera. O suteikus tiem, kuriems to reikia, kad galetu stumetis i prieki galima pasiekti daug geru rezultatu.