Londono riaušės: mokslinis požiūris

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2011-08-26 12:46
siuskim nato naikintuvus į Londoną!
Ekspertas 2011-08-27 17:01
Na ir parašyta, kad tai žmonės iš blogesnių rajonų, manau tai būtu galima priliginti asocialiems žmonėms. Normalūs žmonės taip nesielge. Į tokias arba panašias riaušias reikia staigiai reguoti ir kiekviena dalyvį skaudžiai nubausti, kad ir kitiems būtu pavizdys (skamba žiauriai bet tūrėtu pasiteisinti), su žmonėmis kūrie nesupranta civilizuotos visuomenės normų reikia elgtis GRIEŽTAI!!!
kionig 2011-08-28 03:21
Tai kad per amžius ši taisyklė buvo žinoma, kad visada yra sunkiau valdyti alkaną ir piktą liaudį, nei turinčią visas sąlygas geresniam gyvenimui. O dėl per griežto reagavimo, tai nesutikčiau. Reikia bausti kiekvieną, kuris eina sulyg banda. Protingi žmonės, taip būtų nesielgę ir sulaukę oficialaus pranešimo apie šį įvykį, t.y kieno klaida. Tada, jei jie nesutinka su tokiu pareiškimu užprotestuoti reikalaudami pvz atsakingumo už šį įvykį. Ir dabar visi kaip beždžionės pasileido nuo grandinės ir pradėjo savus savame rajone plėšti bei užmušinėti nekaltus civilius. Tai nepateisinama, todėl kiekvienas bandos narys turėtų būti baudžiamas. O ir policijoje pasitaiko klaidų. Nėra idealių žmonių. Ir tuo labiau man nėra suprantama, kodėl pvz tos bandos neužprotestuoja prieš visus vagis, eilinius kasdienius žudikus, prievartautojus ? Kodėl neina į gatves tokiais atvejais ? O kai tik pamanyk, per reidą įvyko klaida, kai kiekvienas policininkas rizikuodamas savo gyvybę iškart visi nurašomi kaip padugnės ? Kažkoks idiotizmas... Visada skurdžių ar eilinių darbininkų rajonų IQ būvo ir bus mažesnis, todėl reikalingos ir atitinkamos priemonės.
mykolas 2011-08-28 10:24
Labai teisinga Martino Lutherio citata paskutinėj pastraipoj
Ekspertas 2011-08-28 18:05
Dėl pirmos dalies tai galiu pasakyti, kad dažniausiai tai atlieka tokie žmonės kūrie tose reušėse ir dalyvaują, kurie vagia ir daro kitus nusikaltimus. Kaip matome riaušės yra tik priedanga vagyliavimui, tai matosi iš to kaip daromas tas jų tariamas "protestas", juk jie neina policininko atleidimo reikalauti ar audito policijos nuovadoje. Ir reikia pasakyti, kad prieš save jie neprotestuos, o civilizuoti žmonės pasitiki teisėtvarkos institucijomis ir nemato reikalo protestuoti. Dėl antrosios tavo pastraipos visiškai sutinku.
manciukaz 2011-08-29 08:52
Gal but pasirodysiu nepopuliarus ar šališkas, bet manau riaušės kyla dėl kulturu skirtumu, kai pradeda maišytis tokios skirtingos kulturos kaip afrikiečiai/arabai ir europiečiai tada prasideda riaušės mašinu deginimai ir panašiai aš nemanau, kad turėtu maišytis tokios skirtingos kulturos, mes nesam vienodi
Arthuras 2011-08-29 10:02
Už balos sėkmingai gyvena laaabai įvairios tautos, įvairios rasės. Na ir ką? Puikiai sutaria, atmetant banditus ir kitus žemo intelekto veikėjus.