Už skatinimą emigruoti gresia tūkstantinės baudos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jomajo 2011-09-20 13:01
prisipazystu kaltas.
Augink pats! 2011-09-20 13:05
Lietuva panašėja į šiaurės korėja - toks asilas valdininkas, su nesveika psichika ir TIKRAI GARANTUOJU - besivystančia silpnaprotyste negali valdyti šalies... Dabar šis įstatymas mane kaip tik ragina emigruoti, taip taip, būtent šis įstatymas... KOKIO VELNIO MAN DIRBTI LIETUVOJ UŽ 1000Lt IR SKURDE GYVENT, KAI GALIU DIRBT PAPRAŠČIAUSIU STROIŠČIKU ANGLIJOJ IR GAUT 1500 SVARŲ??? KUR LOGIKA, MIELA LIETUVA... Čia parodžiau pavyzdį, tarp įvertinamo darbo išdirbio (taigi apėjau įstatymą, neagituodamas .!. vyriausybe ), kurie nori užsidirbti negaišti čia laiko... Šaknys karčios, vaisiai saldūs - tik dėja nėra kur augt tiem vaisiams lietuvoj.... GĖDA... Kažkaip darausi antilietuvis, kuo toliau tuo labiau... Vienintelis kas sulaiko tai gražios merginos, bet ir tos lietuvoj grynos sociofobės ;]]
Karvė 2011-09-20 13:28
Augink pats, Išvažiuok, prašau! Ne agituoju, bet prašau.
kionig 2011-09-20 13:31
Jo, mes visi gražiai paprašykime Augink pats išvažiuoti ten, kur jam atrodo geriau bei nerašinėti savo subjektyvios nuomonės ir priimti tai už teisybę ir logiką.
mobilunkas 2011-09-20 13:33
tiesiog istatymams leidziama but priestaraujantiems konstitucijai, zmogaus teisiu konvencijai ir kitiem zmogiskumo istatymam, taciau istatymas yra istatymas ir jo reikia laikytis jei nenorim but baudziami. o siaip tai demokratija yra kai galingesnis nurodo silpnesniam ka jis turi daryt ir jis ta daro
Augink pats! 2011-09-20 13:34
Patikėk karve (tikiuos toks tavo kūno sudėjimas), pats to laukiu nesulaukiu... Ir žinai kas geriausia??? Kad nei geriu, nei rūkau, vadinasi nesu eilinis lietuvos varguolis patekęs į vyriausybės užburtą ratą, kitaip tariant, per pusę metų užsidirbsiu ir mokslams ir mašinai ;]... O tokie kaip karvė galės skanduoti: Lietuva tėvyne mūsų, Sėdi vagys seime su gucci trūsais. Nusispjaut ant tokių kaip karvė jiems, Vistiek niekas šitoj bananų valstybėj nepasikeis.
Cigaras 2011-09-20 13:40
augink pats, tu tikrai galėtum lėkti ne tik iš Lietuvos, bet ir iš lietuviško interneto. Ne dėl to, kad tu mums per geras (kaip kad pats matai). Tiesiog tu demotyvuoji žmonės, ir mums pasidaro labai nepatogu dėl to, kad psichiatrinių Lietuvoje per mažai yra... O šiaip gaila, kad technologijos.lt taip greitai smunka... Ne tik kišasi į politiką, bet dar ir populiarumą tam tikrų politikų čia kelia...
mobilunkas 2011-09-20 13:51
gal dar ir uz antitarybines propagandos skleidima likes koks straipsnis? idomu, jei istatymas atgyvenes tai kas ji turetu panaikint? ar tik po kazkokio zmogaus nuteisimo, kai spauda parasys bus taisoma situacija?
kionig 2011-09-20 13:53
Tai, kada pereisime nuo kalbų iki darbų ? Ir žinai visi tavo pasisakymai yra vieno ir to pačio tipo, nenuostabu, kad jau parodei savo mentalitetą bei jis net nepasikeitė. Dabar galėsi jį demonstruoti ten, kažkur kitur. O, dabar visi, kolegos, palinkėkime sėkmės Augink pats su tokiu mentalitetu uždirbt 1500 svarų „dirbant stroiščiku“ !!!
andriulis 2011-09-20 14:00
Na as cia straipsnio neskaiciau, bet siandienos spaudoje uzmeciau aki, tai sitas istatymas paprasciausiai islikes nuo ruso laiku Siaip daug debilisku istatymu Lietuvoje yra kurie tikrai gadina nora stengtis del sitos valstybes. Toks mokestis kaip PSD, cia matomai tik Lietuva tokia nesamone gali priimti, nors manau pirmojo teismo metu bus priimtas precendentas, po kurio tures daug kas keistis. Ir nepulkit ant Augink pats, zmogus is dalies kalbantis tiesa, tik ne jums priimtinu budu. Vieni problemas sprendzia prie stalo, kiti sprendzia kumsciais, bet abu problemos sprendimo budai yra naudingi.
Laurynas19 2011-09-20 14:16
Beto neatrodo toks raginimas arba kurstymas emigruoti“). Taigi cia tirkai nereiktu bausti tu kurie pasake savo draugui, kad anglijoj uzdirbu daugiau nei tu cia lietuvoj, atvaziuok cia pas mane. O siame straipsnyje butent tai ir akcentuojama. Cia manau reiktu bausti kazka panasaus i tokius kurie ragina palikti lietuva, skleidzia tokia informacija internete (sukurdami tam reikalui skirta puslapi) , platindami kazkokias skrajutes ir pan. Tai jau butu kazkas panasaus i sistema. t.y „Sisteminga raginima arba kurstyma emigruoti“ . Bet siaip ar taip sutinku , kad jis turetu buti panaikintas, nes nustatyti kaltus ir uzbrezti kazkokia tai riba yra labai sunku.
kionig 2011-09-20 14:19
Nieks jo čia ir nepuola, o greičiau atvirkščiai. Apie tiesos skleidimą gal nepradėkime. Savo pačio problemų su savimi prie stalo ir kumščiais tikrai neišpsręsi.
Laurynas19 2011-09-20 14:21
Taip Lietuvoj blogai, gal netgi labai blogai, bet jeigu visi butu tokie kaip tu Lietuvoje butu n kartu blogiau. Cia faktas
Zergas 2011-09-20 14:22
nenustebsiu jei kubilistane greit si straipsni prades taikyt juk psd nesigedijo is bedarbiu rinkti,tai kuo cia blogiau?
Karvė 2011-09-20 14:26
Jei žmogus yra idiotas ir dar labai reiškiasi, tai nieko blogo jam tai ir pasakyti.
andriulis 2011-09-20 14:26
Na matai kartais savo pacio problemos atsiranda ne del savo pacio veiksmu, o del daleiskim neprotingu istatymu.
kionig 2011-09-20 14:38
Dėl savo neišprūsimo negalima kaltinti kitų, dėl savo pačio bėdų. O dėl „neprotingų įstatymų“ visada yra išimčių. Kur apie straipsnyje kalbama jis bent jau turėtų būti panaikintas.
Augink pats! 2011-09-20 14:54
Tai kur tie proto bokštai, kurie sėdi seime nuo 1991 metų? KĄ JIE NUO TO LAIKO PAKEITĖ? Atsakyk argumentuotai ... Kažkodėl aš degradu įvardintas likau, nors mano noras būtų į teisingą pusę kreipti šalį... Vat taip ir susiformuoja nuomonės lietuvoj - kas daugiau pastumė, kuris durnelis runkeliečiui daugiau pritarė - tie laimi... Tai yra labiausiai apgailėtinas rezultatas, tos, tsakant, iškovotos nepriklausomybės... O tokie įstatymai matai, kaip ir pusė kodekso, kurio straipsniai keičiasi palankiem asmenim pačiulbėjus, naudingi tik chamam, tokiem kurie tyngi subine pajudinti ir ieško spragų kaip jas išnaudoti... Nu ir gavos iš lietuvos(pasikartosiu), tsakant, viešnamis... Prisivogei, cigarečių tonas išvežei į užsienį per pažįstamą pasenietį ir nieko nedarydamas ramiai sau gyveni, turi poršą už 40 gabalų ir džiaugies gyvenimu... Vat jeigu visi tokie būtų, tuomet tikrai lietuvai jau senai būtų šakutės... Nors bankrotas išspręstų kubilius vs visuomenė ginčus, nes nebūtų nei kubiloidų, nei asilų iš delfi portalų kaip karvė Bet šiaip, po ano ginčo užsienis vs lietuva, pamačiau vieną dalyką - NIEKAS NESIKEIČIA LIETUVOJ. Nuomonės tos pačios tūpos, troliškos ir neargumentuotos. Taip ir gyvens lietuva -30 metų atsilikusi nuo pasaulio.. Ar jum įdomu taip?? Suprasčiau džiunglės, gamta būtų (tikrai pasvarstyčiau apie gyvenimą čia, nuoširdžiai), o dabar visur betonas, ale primetam europos kultūros sostinę, nors ant to pačio paminklo prie balto tilto mačiau bomžus susėdusius ir geriančius optima linija birzgalą... Vat ten tai tikra demotyvacija buvo...
faktas 2011-09-20 15:02
Problema čia tik straipsnių neatnaujinime. Daugiau kaip ir viskas gerai.
kionig 2011-09-20 15:19
Gal truputį atsargiau su tokiais kategoriškais teiginiais ? Bent pats pasivarginsi savo nuomonę ir daugelį kitų tuščių teiginių pagrįsti ? Dabar tavo teiginiai yra tuščiai suabsoliutinti ir laikoma aksiomatika, kaip vienintėlio teisingo. O, šiaip perdaug nesileisiu su tavimi į kalbas, bet pasakysiu tik vieną: aklam kelio neparodysi.