Andrius Mamontovas: „Į internetą planuoju įkelti ir naujausią albumą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2011-09-29 15:01
Nustebau, kad to senuko tiek daug žmonių klauso. Maniau, jis jau beveik numiręs...
Karvė 2011-09-29 15:27
Tavo smegenys numirę... O šiaip prisikalbėjo Mamontovas Būtų porą savaičių palaukęs, būtų sužinojęs, kad vis tik iTunes atėjo greičiau, nei tikėjosi - būtų galėjęs kitokį PR pasidaryti - "pirmasis žymus LT atlikėjas savo naujausią albumą platins iTunes" Na bet niekas ir taip netrukdo į ten padėti - bus kas nusipirks, tikrai.
GTRooTube 2011-09-29 19:44
Andriau, padaryk savo internetiniame puslapyje knopkę DONATE. Lietuvoje tai verčiama kaip "aukojimas", tačiau šiais laikais kai paypal taip lengva pervesti kelias dešimtis litų tai būtų naudinga ir tau ir man, nes aš jau labai seniai noriu tau kažkaip atsilyginti už tavo muziką, tačiau CD jau miręs reikalas, o kitų būdų tavęs kaip ir nėra galimybių paremti. Man atrodo, kad žmonės kaip siuntėsi taip ir siųsis tą muziką, svarbiausia yra sukurti jiems galimybę tau už ją sumokėti, būtent tai ir duotų tas DONATE mygtukas. Pats manau, kad būtent taip ateityje turėtų būti atsiskaitoma už muziką - savo noru bet kada ir visai nesvarbu išleidai naują albumą ar ne, nes žmogus ir seną dainą išgirdęs gali panorėti tau atsidėkoti, o tu savo ruoštu galėtum kurti muziką be jokių minčių "kaip čia dabar tą muziką realizuoti". Sėkmės tau, tu mano idealas.
Azaruto 2011-09-29 21:31
Esi girdėjęs kad galima ir į koncertą nueiti už pinigus ir taip atsidėkoti atlikėjui
Tomsonas1 2011-09-29 21:43
Į koncertą žinoma galima nueiti, bet... na reikalinga daugiau alternatyvų susimokėti. Manau reikia kažkokios sistemos, kad galima būtų atsidėkoti žmonėms kurie kuria. Ir ne tik muziką. Manau gal vienas iš būdų galėtų būti kažas panašau į tai: http://flattr.com/
Linas83 2011-09-29 23:50
Dekoju Captain Obvious, as irgi dabar noreciau paaukoti pinigu, va kaip tik atlyginima ismokejo, tuoj lekiu i koncerta, kur dabar vyksta?... Dar galejai parasyti kad muzikos nesisiuskit ir neklausykit, juk galima ir per koncerta paklausyti. Zodziu "pasnekejai ir pasnigo", pagalvok kokia tikimybe kad zmones is toliau atvyks i koncerta, ipatingai is uzsienio. Kitas dalykas, koncertai nevyksta kiekviena diena, o tarkim kai vyksta gali ir netureti pinigu. O kas liecia DONATE, galiu nusiusti pinigu tada kada ju turiu ir tiek kartu kiek noriu bet kuriuo paros metu.