„Rinkis prekę lietuvišką“: vilionės su dešra ir duona, o vietoj informacijos – pasiuntimas „pagūglinti“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

scepticism 2011-10-15 18:20
ispudinga paroda:D
Anonymous 2011-10-15 19:42
sokiruoja dalyviai, kaip tas kur pasake "pasigooglink"
blizzard 2011-10-15 21:25
Pats buvau ir galiu patvirtint viską. kai kurių įmonių stendai buvo visai neblogi ir gražiai padaryti, tačiau kaip ne keista žmonių jie taip stipriai nedomino kaip tas dešrų kioskelis viduryje arenos.. pastebėjau kad daugiausia žmonių buvo ten kur buvo galima paragauti produktų nemokamai, matomai krizės įtaka, nėra pinigų ant mėsos tai didžiausias srautas kaip tik ten ir sukosi, turbūt daugiau buvo išragauta nei parduota.. Na bent jau taip atrodė, lyginant pagal likusių žmonių pasiskirstymą... paroda jeigu ją taip galima pavadint tikrai nuvylė, aš asmeniškai važiavau ne kiek į pačią parodą, bet tiesiog pažiūrėt kaip ta arena atrodo, nes dar nebuvau buvęs, nieko labai įspūdingo, tikrai dar nebaigta niekas viskas padaryta greitai ir paskubom, tikiuosi dar bus pratęsti darbai, nes vietom atrodo tikrai baisiai. Labai maža paroda buvo sakyčiau kokia 30 įmonių nedaugiau, ta arena yra maža, kol nebuvau matęs jos tikėjausi kad bus daugiau visko, įtariu ir didžioji dalis žmonių to tikėjosi, nes jų privažiavę tikrai nemažai buvo.. Jeigu tikros parodos norite, tai reikia važiuoti į pavasarį vykstančią parodą prie LŽUU ten teritorija didelė, pristatoma viskas nuo technikos iki įvairių namams skirtų niekučių. Na o čia kaip jau straipsnyje užsiminta greičiau jau buvo mini turgelis ar kažkas panašaus, buvo keli stendai įdomūs, bet pažiūrėjus į tų įmonių vadovus buvo galima matyti ir jų pačių dviprasmišką veido išraišką, matosi kad žmonės buvo pasiruošę, bet ne ten pataikė..
kionig 2011-10-16 00:46
Jei jau siunčia pasiigooglinti, o tai jau klietui didelis įžeidimas, tai toji firma, kuri pasirinko tokį atstovą yra ne kas kita kaip šaraškinų kontora. Rimtai, visus ten traukė nago dydžio gabaliuko mėsos užkandis ? Kai eidavau į maksę, ten irgi būdavo tų gyvųjų spamerių, kurie siūlo paragauti vieno ar kito produkto, na ir žinoma, jei patiko nusipirkti jį. Bet kiek pastebėjau, tai visi kone praeidavo pro šalį ir nesiklausydavo tų merginų ar vaikinų vaikštančių nešančiais padėklus su užkandėlėmis. Pačiam irgi siūlydavo, bet kaip praeidavau taip ir praeidavau, tingiu aš ten klausytis reklamerių liaupsių. Žinoma, paroda ir mano minėtas atvejis yra kiek skirtingi dalykai, bet kas susiję su maistu tai principas vienodas.
blizzard 2011-10-16 11:51
Gal nuo produkto priklauso bet esu įsitikinęs čia dėl visko kalta mėsos kaina ir tas jausmas kad galbūt parodoj nupirkta mėsa yra iš ūkininko (kas būna retu atveju). Nežinau kaip kitaip paaiškint toks vaizdas kad kauniečiai buvo atvažiavę pavalgyt didžiausi srautai buvo prie mėsos ir arbatos, aš neragavau nei vieno nei kito, eilės buvo per didelės o visai būtų buvę įdomu arbatos paragaut..
Tir4elis 2011-10-19 17:27
Pasiskaičius ką čia kalbat tikrai smagu, kad nevažiavau . Nors laiko nesugaišau . O šiaip prisiminus nesenai vykusią paroda Panevėžyje, galiu pasidžiaugt, kad bent šitoje apart dešrų ant kiekvieno kampo, visgi buvo žmonių norinčių pabendraut su klientais, papasakot ką čia gero turi, pasidžiaugt savo pasiekimais. Nesvarbu ar tai naujo modelio "burbuliuko" aparatas, ar tai saulės kolektorių pardavėjai . Bent jau kontaktų tai prisirinkau, su kai kuo ir dėl tolesnių reikalų susitariau . Patiko policijos stendas . Visus norinčius "vaišino" elektros pistoletu . Vienas lipdo elektrodus ir paskui šaukia "Dėmėsio elektra!", o kitas skubiai puola gaudyt krentančio "ragautojo" .