Anglijoje pašarvotą velionį bus galima „aplankyti“ nuotoliniu būdu  (0)

Šiuolaikinis žmogus dirba ir gyvena beprotišku tempu, kartais dėl savo atliekamų pareigų tenka aukoti kai kuriuos asmeninius renginius, tarp kurių ir artimųjų laidotuvės. Panašių aukų tenka imtis ir tiems žmonėms, kurių sveikata neleidžia išeiti iš namų, gydymo įstaigos ar palikti pensionato teritorijos, rašo tinklalapis Ubergizmo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anglijos Stafordšyro grafystėje nusprendė šią problemą spręsti šiuolaikiškais metodais. Viename iš krematoriume esančių šarvojimo salių įdiegtos tinklo kameros, skirtos negalintiems dalyvauti ceremonijoje asmeniškai. Tokios apeigos paprastai vyksta siaurame žmonių rate, tad transliacija šifruojama, o prisijungimas dar reikalauja papildomo PIN-kodo. Tai buvo privalomas reikalavimas, kadangi vargu ar kas norėtų, kad įvyktų nesankcionuotas prisijungimas ar peržiūra.

Paslaugą taip pat papildo muzikinė bazė iš 80 000 kompozicijų, kad užsisakę paslaugą nešvaistytų savo brangaus laiko tinkamo kūrinio paieškai. Jei šioje Anglijos grafystėje pradėta iniciatyva pasiteisins ir bus paklausi, patirtį turbūt norės perimti ir kitų ritualinių paslaugų teikėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)