Žmogus ant kūno išsitatuiravo 15000 URL nuorodų  (13)

Kam reikia „Google“ paieškos, kai viską, ko reikia, gali rasti tiesiog ant savo kūno? Matyt, šios beprotiškos idėjos apsėstas 30 metų amžiaus kanadietis Pat’as Vaillancourt’as ant savo nugaros ir pečių išsitatuiravo beveik 15000 internetinių nuorodų (URL).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis internetinio portalo „Oddity Central“ informacija, Vaillancourtui šiuo metu priklauso daugiausiai ant kūno ištatuiruotų internetinių adresų rekordas. Kanados gyventojui ši mintis kilo dar 2010 metais. Kaip teigia pats Pat’as, jis nėra atletas ir rekordų įprastais sportiniais būdais jis nepasieks, todėl nusprendė pasižymėti išskirtiniu būdu.

„Aš noriu pagerinti Gineso rekordą, tačiau dar labiau noriu padėti kitiems. Ir tai yra mano kelias šiam tikslui pasiekti“, – sakė rekordininkas prieš beveik dvejus metus. Tikriausiai įdomu, kaip jis tokiais veiksmais padeda kitiems? Pasirodo, jog adresai tatuiruojami ne bet kokie, o verslo įmonių, kurios už šią paslaugą turi sumokėti 35 dolerius. Kaip teigiama asmeninėje Pat’o svetainėje, pusė pajamų aukojama Haičio ir Somalio gyventojams, tuo tarpu likusi suma apmoka tatuiravimo paslaugas ir reikiamą reklamą.

Vaillancourt’as tikisi ateityje pasiekti 100000 tatuiruočių skaičių. Pirmieji 50000 turėtų būti ištatuiruoti juodu rašalu, o kitas 50000 URL sluoksnis – mėlynu rašalu. Dabartiniu metu Pat’as artėja prie 15000 adresų tatuiruočių ribos. Įdomu ir tai, jog savo eilės jau laukia 16000 kompanijų, kurios jau yra rezervavusios vietą savo adresui ant rekordininko kūno.

Vaillancourt’as teigia, jog tatuiravimą atlieka jo draugas, kuriam 100 URL adresų ištatuiruoti trunka 60-90 minučių. Kanadietis taip pat užsimena, jog priima ir „Facebook“ ir „Twitter“ profilių nuorodų užsakymus – jų įkainis yra lygiai tie patys 35 doleriai. Tikriausiai lieka laukti, kol kas nors ant savęs pradės tatuiruoti QR kodus

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)