I.Laursas: pasauliui trūksta ne pinigų, o talentų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hostgator 2012-01-27 09:40
Kalba ir kalba Laursas. Gal ir gerai, pažįnčių versle daugiau susiranda, bet be Getjar daugiau jis nieko įspūdingesnio ir neturi, o ir pačio Getjar ateitis labai aiški - pastovus lankytojų nykimas. Dar atsimenu įdomiai kalbėdavo apie idėjas, idėja dar ne viskas, svarbiausia įgyvendinimas, bet, kad pats Laursas idėjomis nespinduliuoja.
okta 2012-01-27 10:20
>hostgator Jei kritikuoji, tai siūlyk. Paprastai kritiką išsakantys labai mažai ką supranta, bijau, kad taip yra ir šiuo atveju.
hostgator 2012-01-27 12:03
O ką aš tau turiu siūlyt? Idėjas? Taip, idėjos ne paslaptis, bet jos bus siūlomos tik suinteresuotiems asmenims.
blizzard 2012-01-27 12:23
Okta, kad kaip tik tie kurie kritikuoja turi kuo pasiremt savo kritikai vystyti, kitu atveju nekritikuotų. Nekritikuosiu, bet ko gero kad hostgator žodžiuose teisybės yra..
MindaugasV85 2012-01-30 21:07
Straipsnis prasidėjo apie pasaulio vystymosi modelio paieškas, o baigėsi Laurso telefonais - net nesuprantu apie ką jis turėjo būti. O kas liečia visas tas sapaliones apie tai, kaip turėtų būti, tai drįstu teigti, kad čia tik jūsų nuomonė, kuri kitam asmeniui gali nieko nereikšti. Negrui, besikarstančiam po palmes, nusišikt ant jūsų telefonų, branduolinės energijos ar kosminių kelionių - jam užtenka ir riešutų. O man ant tavo kelio kaip tam negrui - nusišikt.
Analog 2012-01-30 21:28
Katras iš jūsų buvo pakviestas į Davosą, kad kritikuojat Laursą? Niekas? Keista, juk tokie protingi...
MindaugasV85 2012-01-31 21:40
O ar Ilja Laursas buvo pakviestas į mano mokyklos dainų konkursą, į mano baigiamojo darbo (kalbu apie bakalaurą) pristatymą, į Marijampolės gimdymo namus, į Kauno Rotušės aikštę įžiebti eglutės, į automobilių turgų duoti interviu l.ryto reporterei, į kasmetinį tremtinių suvažiavimą ar anoniminių alkoholikų susirinkimus? Keista, juk toks protingas... Prieš Ilją Laursą neturiu nieko prieš, tik noriu pasakyti, kad jis ne vienintelis savo srities specialistas Lietuvoje ar pasaulyje. O skirtingų sričių specialistus lyginti kuris geresnis negalima, nes tai skirtingos sritys ir kiekvienos pusės atstovui atrodo (na bent jau turėtų), kad jo kelias yra geresnis: Laursui - telefonai, negrui - palmė. Kita vertus straipsnis tikrai nevykęs.
Cunami 2012-03-06 15:57
Neteisus. Afrikoje mobilios technologijos vystosi labai sparčiai, daug kuo lenkia likusį pasaulį. Kodėl? Todėl kad per mobiliakus ten vykdomi mikro atsiskaitymai - apeinant bankus. Nereikia turėti banko sąskaitos. Mobilkas turi visi, net tupintis palmėje. Automatiškai mobilaus ryšio turėtojas turi priėjimą prie be galo daug info - o tai jau labai svarbu. Nuskynęs riešutą jis jau gali sužinoti riešutų kainas ir parduoti tam kas brangiau duos. Tas pats su pirkimu ar darbo paieška. Nevarykit ant Afrikos, Portugalai jau masiškai ten emigruoja.