Siūloma Lietuvoje uždrausti gyventojams alkoholio įsigyti internetu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bullka 2012-03-20 08:32
Oba. Net nežinojau, kad galima internetu (na išskyrus brangias parduotuves, kurios pardavinėja vynus su "istorija") Bet kokiu atveju - aš UŽ visas įmanomas alkoholio ir tabako ribojimo priemones.
HiTech 2012-03-20 08:59
Išvis tą alkoholį uždraust reikėtų, arba metinę normą gyventojui nustatyt nes dažnas prasigert baigia. Kad ir dabar (rytas) rašydamas komentarą girdžiu kaip girti kaimynai už sienos šūkauja viens ant kito.
dawid90 2012-03-20 09:05
Jei smegenu nera, tai ir be alko ras kaip svaigintis.
Uogienius 2012-03-20 09:14
Su visokiais draudimais greit galima pasiekti dugną. Žmonės taps dar labiau suvaržyti, depresuoti ir nelaimingi.
Evaldas 2012-03-20 09:24
Vienaip ar kitaip gaus to alkoholio, jeigu norės. uždraust irgi negalima, sausas įstatymas irgi prie gero nevedė.
Sleepo 2012-03-20 09:58
Keista, kaip visokios narkotines medziagos yra uzdraustos, bet alkoholis, kuris taip pat neigiamai veikia smegenis, yra prieinamas absoliuciai visiems. Kiek zinau, tai narkotiku uzdraudimo veinas is argumentu: "zala visuomenei ir artimiesiems". Ar alokholis kaiptik to ir nedaro?
blizzard 2012-03-20 10:11
Na čia irgi politika, alkoholį lengva pasigamint namų sąlygom, todėl jeigu jį uždraus tai nereiškia kad savo reikmėm jo niekas negamins, o jeigu gamins, tai valstybė iš to nieko neuždirbs. Todėl alkoholis vis dar nėra uždraustas, tas draudimas ne tiek daug sumažins žalos, bet su juo nebus surenkami ir pinigai į biudžetą.. manau logika tokia turėtų būti, nors galiu ir klyst. Blogiausia kad žmonės nesupranta jog yra kitų būdų, kad draugų kompanijoje galima pasėdėti ir be alkoholio, kad bendraujant nebūtina ką nors alkoholinio gurkšnoti, kad svaiginimasis nėra turiningas laiko praleidimas, ar kad neapsvaigus irgi galima linksmai praleisti laiką ir t.t.
lauriukas 2012-03-20 10:21
Gal durnas klausimas, bet tai kur galima įsigyti to alkoholio internetu? e-maksima.lt tik nealkoholinis... Del alkoholio, tai reiketu pabrangint manau alu iki 10lt uz buteli o 40 laipsniu turinti iki 60lt. Kas geria valstybine tiek daug nebegers, o likusieji del kainos suolio persimete ant langu plovimo skyscio ar dar kokio brudo (ypac kaimuose) tai ilgai negyvens - naturali gamtos atranka, pasiliks tik protingesni ir stiprus. Visdelto pasaulyje perzengeme 7mlrd gyventoju riba, o musu zmonija kaip matome issigimsta.. Be to kiek galima gyvent is musu mokesciu moketoju pinigu, darbo matai neranda, o pasalpas prageria. Kas nenori tinginiaut ir nori uzsidirbt, darbo visada randa. Visi tie isgerinejantys prageria sveikata ir po to kas turi moket uz ju gydyma, o gi vel - mokesciu moketojai... Vietoj to kad tuos pinigus investuotu bent i darbo irankius.
kestutisz 2012-03-20 17:51
Tikrai taip, alkoholi internetu dabar perka tik degradai - šaltupius, pigiausią degtinę ir kitokius bambalius - paletėmis, kad prieš suvartojant spėtų dar užzisakyt kitai dienai, bo pristatymas neiškart. Ir dar už pristatymą susimoka. Ir jokiu būdu neina į artimiausią tašką už paskutinius centus. Net nežinau ko ir belaukti iš tokio seimo, čia vietoj to kad galvotų kaip saviškius bent jau pažabotų (šiandienins įvykis su "dingusiu" Babiliaus kibiro vadeliotoju), kad gal pagalvotų kaip normalus įteisinimas galėtų padėti pateikti vartotojui ne šiaip po ranka pasitaikiusius rašalus, o rinktinius produktus.