Aukščiausiam pasaulio žmogui atliktas augimą stabdantis gydymas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sinner 2012-03-21 13:51
Įdomu pasidarė, jei žinoma kokie hormonai skatina augima ir kas juos išskiria, nėjau nėra pardavinėjimi augimo vaistai:/ Manau rinka tai milžiniška, juk šiuolaikinėje visuomenėje mažai kas patenkintas savo kūnu. Juk hormonu terapijos visokios vygdomos jei ne klystu.
backsoon 2012-03-21 17:17
Sinner gal nereikia.....Atsirastų visokių nevispročių, kurie neturėtų saiko Na, aišku, kai kuriems žmonėms tas tikrai pagelbėtų...
scorpio 2012-03-21 20:39
Augimo harmonai jau daug metų pardavinėjami. Tik reikia nepaveluoti, tvarkytis viska nuo 10 metų~. Veliau užsidaro augimo zonos ir kūno dalys gali pradėti augti neproporcingai. Pvz. plaštaka auga, o kitos kūno dalys ne. O tokių nevisprocių neatsirastų, tie vaistai labai daug kainuoja. Dabar kainų nežinau, bet seniau viena pakuote kainuodavo 2000+, o jos vaikam užtenka 2-3d, juos reikia laisti i šlaunį kiekvieną vakarą prieš miegą, panašiai kaip insilina ( jei nemasau tas kur nuo cukralyges ).
sub 2012-03-22 11:38
teisingai kolega rašote. Yra įvairių ir augimo ir brendimo hormonų. Vieni augimo hormonai buvo sukurti Lietuvių profesorių šeimos, bet ne ką jie padėjo, turbūt tik prastumt bandė arba tyrimus atlikinėjo. Neatsimenu amerikietiškų hormonų pavadinimo, bet kaip scorpio rašo apie 2000lt. kainuoja kažkur, mažiau biški 1700 lt. kažkas tokio. 2-3d. vaikams gali būti, priklauso nuo ligos sunkumo ir daktaro paskirtos dozės. Man asmeniškai užtekdavo 10dienų. Visa laimė kad buvo finansuojami valstybės ir receptiniai. Tai šie vaistukai tikrai padeda, man asmeniškai padėjo 100%. Leidžiami į raumenį, nebutinai į šlaunį, galima į užpakalį, bet aš leidausi į šlaunį. Ten toks automatinis švikštas su doze bei mažyte adatėle. Tai va, šie brangūs vaistai man padėjo. Pradėjus naudoti juos, per pirmus metus paaugau 12cm, kai prieš tai profesorių sukurti vaistai, 5 metus nedavė jokių rezultatų.