Amerikietis įvaldė balansuojančių akmenų meną be jokių klijų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

E[X]G8 2013-01-09 11:28
Atrodo tikrai įspūdingai. Ypač tai, kaip lengvai jis tai daro. Na nebent savo video jis perdėjo jau anksčiau dėliotas kompozicijas, tačiau tai nemažina jo įdirbio vertės. Įdomu, kaip dažnai nepavyksta. Visi tikriausiai esame bandę ką nors balansuoti, tik ne tokiais kiekiais, nes po poros daiktų viskas griuvo. Tiesa, niekada nepagalvojau apie straipsnyje minimą trikoją atramą, kurios gal net nesimato.
ra.klaipeda 2013-01-09 11:44
Jėėga. Žinoma esam bandė kažką panašaus, bet čia visas menas.. "Kietai" būtų turėti tokį kūrinį savo sode.
alex666 2013-01-09 12:51
nezinau kodel bet netikiu tuo manno nuomone cia eilinis fake, nes kazkaip labai jau greit jis juos pastato ir atrodo kad kazkas ten tikrai ne taip , manau eiline apgaule ir viskas, niekas negali pasakyt kad tai tikra niekas to nefiksavo:)
HAL9000 2013-01-09 13:51
Tikrai ne feikas. Mitų griovėjų laida (ar panaši į ją) net buvo, kur jie išsitraukė iš interneto nerealiai atrodančią foto, kur atrodė, jog montažas su tais akmenimis, susirado per internetą tos kompozicijos kūrėją, su juo susisiekė, ir jis pakartojo tą kompoziciją iš labai panašių akmenų tiesiog filmuojant laidos kūrybinei grupei. Taip mitų griovėjai patvirtino, kad tai tikra ir joks ne feikas. Plius, tas kūrėjas pasakojo apie tą balansavimo principą panašiai, kaip šiame straipsniuke. Nepamenu, kaip atrodė tas žmogus - gal net tas pats menininkas čia. Youtubėj galima krūvas video rast apie tą patį, pvz. .
rimroot 2013-01-09 14:46
Šiaip tas akmenų struktūrų dėliojimas gal ir realus, bet šitas video man atrodo fake, nes kažkaip keistai sumontuotas. Nebuvo nei vieno momento kur pilnai nufilmuota kaip jis paima nuo žemės didelį akmenį, jį padeda ant skulptūros ir jį paleidžia stabiliai stovintį. Visur kažkaip peršoka į kitą sceną, ar kadrą kai jau stovi.
tomechek 2013-01-09 15:27
Nieko čia sudėtingo, reikia tik daug kantrybės ir kruopštumo. Pats esu statęs tokius bokštus iš 10 ir daugiau akmenų, tik daug mažesnių. Teisingai rašoma, dauguma akmenų turi nelygų paviršių, dėl to gulėdamai į pagrindą remiasi trim taškais, taigi yra stabilus. Įvertinus kurioje vietoje tie taškai ir kur masės centras galima stabiliai padėti akmenį gana netikėtu kampu. Panašiai yra su šaukšto laikymu ant nosies, iš pradžių irgi galvojau kad fake, kol pats nepabandžiau.
pastuh 2013-01-09 20:23
Video nesamone :> Prajuokino nerealus persokimas nuo vieno akmenuko "paleidimo" iki kito..
Wolfy 2013-01-09 20:33
Aš irgi prisimenu tą laidą, tai buvo vokiečių laida, pavadinimu "Galileo". Ir per ją rodė žmogų, kuris tai sugeba daryti be jokių apskaičiavimų, tiesiog jaučia, kur, ką reikia padėti ir tiek. Be to, pasikvietė į laidą mokslininką, kuris pagal visus skaičiavimus bandė dėti, tai jam irgi kažkas panašaus gavosi, tik užtruko žymiai ilgiau, dėl savo masės centro skaičiavimų.