Tėtis mažamečiui sūnui namuose sukonstravo kosminio laivo simuliatorių (Video)  (0)

Kompiuterių technikas Danielis Sherrhouse'as iš Jungtinių Amerikos Valstijų nusprendė nustebinti dar vaikščioti deramai nemokantį savo sūnų, namų sąlygomis sukonstruodamas jam kosminio laivo simuliatorių, rašo CNet.com.au.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

D.Sherrhouse simuliatoriaus kūrimo darbus pradėjo planuoti tik sužinojęs, kad jo žmona laukiasi sūnaus Noah. Astronomija besidomintis tėtis savo sūnui nusprendė įteigti susižavėjimą žvaigždėmis bei kitais dangaus kūnais, iš priekabos pagamindamas iš tiesų įtikinamai atrodančią kosminio laivo kabiną.

1,5 ilgio ir 2,5 metrų pločio priekaboje vyras iš artimųjų ir draugų atiduotos nebenaudojamos kompiuterinės technikos bei elektroninių buities prietaisų įrengė tikram kosminiam aparatui būtiną įrangą: prietaisų skydą, dvi vairalazdes, garsiakalbius, keletą ekranų.

Dauguma kabinoje esančių valdiklių, klavišų ir jungiklių iš tiesų neatlieka jokios funkcijos, tačiau vienas iš ekranų yra pritaikytas žaisti „Pioneer Space Simulator“ bei kitiems kompiuteriniams žaidimams. Tėtis netgi sukūrė specialų vaizdo įrašą, kuriame simuliuojamas kosminio laivo įrangos patikrinimas. Jį pateikiame po tekstu.

Šį simuliatorių D.Sherrhouse sukonstravo per 10 mėnesių, tačiau tai ilgalaikis projektas, kuris bus tobulinamas atsižvelgiant į augančio Noah poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)