Vyrai sau kelia nerealius reikalavimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

JonasMedinis 2013-04-26 10:55
Aš nesutinku su tokiais teiginiais. Šios mintys gramzdiną vyrus į neviltį dar giliau. Man dėliojasi tokia nuomone, kad šio straipsnio autoriai rašo, ne tai kaip yra ir kaip turėtu būti, bet taip kaip kažkam reikia. Nes netikiu, kad tokie garbingi žmonės apie vyru ir moterų prigimtį , bei jų psichologiją, nieko neišmanytu.
šakės 2013-04-26 11:48
Kaip žmogui, nuolat sau keliančiam nerealius reikalavimus ir paskui nusivyliančiam savimi, šis straipsnis labai gerai rezonuoja su mano vidiniais jausmais.
Amir 2013-04-26 11:49
Džiaugiuosi, kad pradėta kalbėti ir apie vyrus. Iki šiol vyrų problemos nebuvo laikomos svarbiomis, nes vyrai labiausiai rūpi kaip piniginės. Tik apie moterų problemas, kartais tikras o dažniausiai išsigalvotas, visais varpais skambina feministės.
vyge 2013-04-26 12:38
Man kiek užkliuvo filosofo aiškinimai, susidarė įspūdis jog jo nuomone dėl vyrų vidinių problemų kalti tik patys vyrai, tas jo pareiškimas jog "moteriškai" pasielgęs vyras susilauks pašaipos iš kitų vyru - tarsi iš moterų tokių pašaipų nesulauksi, gal tiesiog netyčia taip pasakė, bet ir kitos jo mintys rodo tendenciją dėl vyrų problemų kaltinti tik juos pačius. Psichologės komentarai man visai patiko. Šiaip mokytis emociškai reaguoti ir mažinti agresyvias reakcijas reikia mokintis ir praktikuotis, tačiau visuomenės požiūris yra ne mažiau svarbus, o visuomenė susideda iš vyrų IR moterų. O tai vis kažkaip po panašių straipsnių likdavo įspūdis jog kai kažkodėl dėl moterų problemų kalta visa visuomenė, o dėl vyrų - vyrai. Bet šiaip tai tikrai labai gerai kad pradedama apie tai kalbėti ir straipsniai ta tema rašomi
JonasMedinis 2013-04-26 12:42
Pritariu – kad pagaliau pradedama kalbėti apie vyrus. Tačiau?????? Perskaičius šį straipsnį, peršasi mintis, kad atstovaujama FEMINIZMUI. Ir šio straipsnio esme kalbėti ne apie vyru problemas, o toliau vyrus menkinti ir moterys aukštinti.
vvv2 2013-04-26 12:45
- Problema nusakoma vienu senu teiginiu, pagal kurį iš "šeimų visuomenės" einam į "bandos visuomenę" su dominuojančiais patinais (vyrais?). Tas šūkis skamba ir tarp vyrų ir tarp moterų: "negali visų moterų pamylėti, bet privalai link to eiti!".
faktas 2013-04-26 22:58
Na jei esi krikščionis, tai viskas ok - privalai daug vargti, nes tavo pasaulėžiūros tikrovė lems amžiną pomirtinį gyvenimą rojuje. Jei esi nereligingas ir supranti, kad po mirties bus visiškas galas, bet vis tiek vargsti ir gyveni dėl nepakeliamų tikslų, kurių rezultatas tau nepatinka - tai esi idiotas. Gyvenimu reikia mėgautis! Arba mėgautis amžinybe po gyvenimo. Čia jau kaip kam patinka.