Kitoks prezidentas: Urugvajaus lyderis pateikia asketiško gyvenimo pavyzdį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sugertukas 2013-12-17 12:04
Daugiau tokių žmonių pasaulyje.
manciukaz 2013-12-17 14:11
„Tikrai nesu pats skurdžiausias prezidentas pasaulyje. Skurdžiausias tas, kuriam reikia labai daug" Auksiniai žodžiai, daugiau tikrai tokių žmonių reikėtu ypač politikoje ir versle, bet ten dažniausiai renkasi vagys arba išnaudotojai
Shioks 2013-12-17 23:44
Atrodo protingas, supratingas, mielas ir nuosirdus zmogus, tik tokie zmones kuria ilgalaikia ateiti, o dauguma kaip kapitalistai - trumpalaike, visi jie ziuri kaip daugiau i kisene isidet ir i kapus nusinest. Jei visi tokie kaip Pepe zmones valdytu pasauli, tikrai nebutu skurdo, bado, priesiskumo, smurto , zmonija pereitu i kita lygmeni. O kolkas jokiu ilgalaikiu perspektyvu nenusimato. Duodu siam zmogui didziule pagarba!
immortallt 2013-12-18 11:38
manciukaz, kokius kitus matai, dažniausiai ir pats esi. Įtarčiau, kad pats linkęs ir mokesčius nusukti įvairiais būdais, o gavęs progą, imtum kyšius. Shioks, gal nenusikalbėk, tikri kapitalistai siekia ilgalaikės naudos, nes tai yra pelningiau nei trumpalaikkė. Skurdas ir badas kyla iš kitur. Smurtas totaliai ne į temą. Passižiūrėk Skandinaviją. Jau ten kaip gerai gyventi gali nieko nedarant, tai šakės, bet va atsiranda tai Breivikas, tai dar kas nors. Tad nereikia hyperbolizuoti.
sub 2013-12-19 16:10
Norėčiau paprieštarauti, skandinavija - tai labai vartotojiškos visuomenės šalys, kaip ir dauguma europos šalių. Kapistalistai tikrai siekia ilgalaikės naudos, kurios dažniausiai jiems niekada neužtenka. Bet iš kitos pusės, be kapitalo nebus inovacijų, tokių, kurias turime šendien. Kapitalas su saiku būtų tas tikrasis viduriukas, bet kaip žinia saiką dauguma kapitalistų pamiršta. Būtent kapitalistai ir skatina vartojimą Jose požiūris į gyvenimą, vartojimą ir visą kitą artimesnis mano asmeniniam požiūriui, nei kapitalisto požiūris.