Kodėl negalima lyginti Krymo ir Kosovo atvejų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kučumas 2014-03-24 01:23
Ir vel Vakaru propogandos melas ir iskeipta Tarptautine teise. Esme abieju referendumu ta pati!! zmoniu nenoras gyventi su ta valstybe,o turint daline autonomija nori atsiskirti.bet Krymo atveju isverstaskuriai Vakarai pradeda kabinti prie detaliu,o ne prie esmes.Aisku ir ten yra dar doru politiku,kurie patys sako,kad pripazindami Kosovo referenduma atidare "Pandoros skrynia" kuria ir pasinaudojo Putinas.Ir gerai padare,nes kryme 60% rusu ir didzioji dalis prabalsavo uz isstojima is Ukrainos ir prisijungimo prie Rusijos.reikia gerbti zmoniu valia.Labai noreciau,kad ir Skotija atsijungtu nuo UK,paziureciau,kaip tada giedos tokie gaidziai Cameronai
Arthuras 2014-03-24 02:10
Taip taip... Vakarų propaganda ir melas Muaaaaaha. Be abejo, niekur negausi gryno objektyvumo ir teisybės. Bet kas jau specialistai propagandoj - tai rusai. Neperspjausi jų fantazijos ir idiotizmo, kad ir kiek besistengtum. Sugebėtų ir savo liaudį prieš visą likusį pasaulį nuteikt. Panašiai, kaip Šiaurės Korėja. Idiotizmas nepagydomas, deja. Jei tavo smegenys pernelyg mažos, kad suvoktų, jog referendumas absoliučiai neteisėtas - niekuo padėt negaliu. Realiai, tai okupacija ir aneksija. Tik gražiai įvyniota. Bet vyniok šūdą nevyniojęs - saldainiu nepataps. Rusija tiesiog bando išlaikyti supervalstybės statusą. Negali prarasti karinių bazių ir pan. Tik tiek.
Rukis 2014-03-24 02:13
Matai, jei normali demokratiška valdžia būtų Rusijoje, tai tikriausiai mažai kas čia trydaliotų dėl to. O dabar turim psichą, kuris yra aiškiai pasakęs, jog SSRS griūtis buvo geopolitinė katastrofa, o savo veiksmais akivaizdžiai bando ją atkurt. O tai kelia abejonių, jog Krymu Putleris pasisotins. Pats referendumas, jei galima taip pavadint, turėjo vykt su tarptautiniais stebėtojais, laisvame, be užsienio karių, Kryme. To nebuvo. O ką tai sako? Pagalvok.
gagu 2014-03-24 02:21
Vien dėl aplinkybių, kuriose įvyko tas refenrendumas yra neteisėtas ir niekinis. Jis vyko putino diriguojamas: vyko ginkluotų teroristų apsuptyje, laisva žiniasklaida nebuvo leidžiama, super trumpas laikas, nelogiški klausimų pasirinkimai, buvo užblokuotas kelias tarptautiniams stebėtojams, ten viskas permirkę nuo kremliaus propagandos. O dar aš įsitikinęs, kad tie teroristai buvo putino valdomi (dalis buvo berkutinikai, dalis ruskių kariškiai), Krymo valdžia buvo įbauginta ir papirkta, kad dirbtų putino naudai, į gatves prisėta papirktų apsimetėlių (atseit būtų Ukainos Krymos piliečiai norintys atsiskirti nuo Ukrainos). Stebėdamas žiniasklaidą, tai grynai pastebėjau didžiulę masę melo propagandą sklindančią iš kremliaus. Nusprendžiau, kad žinios sklindančios iš Rusijos yra bevertės, juodai užterštos melo propaganda.