Tėvas dukros 14 gyvenimo metų sutalpino 4 minučių vaizdo įraše (Video)  (6)

Olandas Frans Hofmeester pradėjo filmuoti savo dukrą Lotte nuo pat jos gimimo 1999-siais ir neseniai paviešino jautrų vaizdo įrašą, kuriame sutalpino visus jos 14 gyvenimo metų į vos 4 minučių filmuotą medžiagą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas savaitę fiksuodamas naujus kadrus, tėvas atskleidė kaip iš putlaus raudonskruosčio kūdikio jo dukrelė virsta į išstypusią paauglę. Ši vaiko transformacija jau tapo interneto hitu.

Sudarytas iš pagreitinto vaizdo fragmentų, trunkančių po kelias sekundes, filmukas atskleidžia įvairias gyvenimiškas žmogaus emocijas: kaip mergaitė reiškia savo nuomonę, kaip ji nori kažkur išeiti, liūdi ar trykšta laime. Šias akimirkas kartai tėvai prisimena tik per miglą ir pažvelgus į savo atžalas dažnai iškyla klausimas: kur dingo tas laikas?

„Ji keitėsi taip sparčiai, kad nusprendžiau įamžinti, kaip ji atrodo“, – pakomentavo Frans Hofmeester, pridurdamas, kad nori išsaugoti visus prisiminimus apie savo vaikus.

Vaizdo įrašo autorius jau yra įgyvendinęs panašų projektą su sūnumi Vincu, kurį paviešino vasario mėnesį. Jame parodoma, kaip berniukas keitėsi nuo gimimo iki 11 metų.

Turbūt jums įdomu, ką galvoja vaikai? Britų laikraštis „The Telegraph“ praneša, kad Hofmeester teigimu, jis šį klausimą su savo atžalomis aptarė ir jie tėčio projektu labai didžiuojasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(1)

Komentarai (6)