Įsibrovėliai nušoko nuo Pasaulio prekybos centro stogo: kritimo vaizdas jų akimis (Video)  (4)

Koks jausmas vaikščioti ant Vakarų pusrutulyje didžiausio (541 m. aukščio) pastato stogo? Teoriškai „paprasti mirtingieji“ to nežino, nes ant jo patekti draudžiama. Vis dėl to, keturi drąsuoliai, ne tik prasmuko pro Pasaulio prekybos centro apsaugą, tačiau filmuodami nuostabius naktinius miesto vaizdus, nuo jo dar ir... nušoko!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa tai užfiksuota jaudinančiame vaizdo įraše, kuriame ekstremalai Niujorko dangoraižių džiunglėse patiria laisvo kritimo pojūtį ir leidimąsi parašiutu.

Tiesą sakant, šalmo kamera nufilmuoti kadrai yra operacijos ieškant įsibrovėlių laimikis. Visus keturis dalyvius (Marko Markovich, Kyle Hartwell, Andrew Rossig ir James Brady) po penkių mėnesių tyrimo policija šį rytą suėmė. Maža to, jie buvo apkaltinti trečio laipsnio įsilaužimu, antro laipsnio grėsmės sukėlimu gyvybei ir dar keliais nusižengimais.

„Niekas neturėjo sužinoti, kad niekas nenukentėtų ir niekas nebuvo sužeistas. Aš tiesiog bandau išvengti kalėjimo“, – „NY Post“ situaciją pakomentavo vienas iš kaltinamųjų Rossig.

Galimas daiktas, kad ketvertas „praslys“ pro tą pačią „tvoros skylę“, kaip ir jaunasis Justin Casquejo, kuris sukėlė nemenką ažiotažą prasmukęs ant Pasaulio prekybos centro stogo praeitą savaitgalį. Tačiau pagal „NY Post“ Longailendo vyrukai atsidūrė per vieną žingsnį (arba daug žingsnių, kadangi kildami nesinaudojo liftu) arčiau realios bausmės nei jų paauglys draugas.

Keisčiausia (o gal ir visai suprantama) yra tai, kad rankos vaikinams labiausiai drebėjo ne kritimo metu, bet pasiryžtant pagaliau nušokti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(1)

Komentarai (4)