JAV įpyko sužinojusios, kas Rusijai padeda ruoštis karui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2014-04-24 17:57
Kažkaip Europa niekaip negali įsisąmoninti, kad Rusija buvo, yra ir bus PRIEŠAS.
vanduo4 2014-04-24 18:06
- O ko cia stebetis? Regione butina bendradarbiauti su visais. JAV yra teritoriskai atribota, tad jai papasraciau kalbeti. EUropoje visi labai susije ir kaimynu ignoravimas tiesiog vestu prie silpnos ekonomikos. O zinant kaip JAV visur kisa savo snargly (tipo draugas, bet visur iesko budu, kaip perimti tavo versla), betkokie finansu saltiniai yra svarbus. - Beje, niekas nesitikejo jog Rusija zengs toky keista zingsny. Dabar Akivaizdu, kad Demokratinis kelias Rusijai nepriimtinas ir niekada nebuvo. Jie net nesiruosia transformuotis, o siekia atgaivinti buvusia sistema; - Naujasis Pasulio galios centras - tai ES ir JAV. Tai nuozmus konkurentai, kurie draugauja tik del bendru priesu, bei del vienodai suvokiamo pletros kelio (demokratijos). - Rytai kol kas tera tik besivystancios salys, taciau akivaizdu, kad bendradarbiavimas su jais tures buti permastytas. Rusijos politine piramide neturi jokiu sansu transformuotis y demokratija be katastrofiskos griuties. Kinija neturi tiek daug istekliu, todel politine piramide egzistuoja tik virsutiniuose sluoksniuose, o apacioje valdzia laiko smulkusis ir vidutinis verslas. Buten apacia yra Kinijos variklis. Tad cia politine situacija yra geresne. Todel ateityje Pasaulio galios centra galetu susiformuoti tarp: JAV - ES - Kinija. Jeigu tai pavyks padaryti tarptautiniais susitarimais, bus galim bandyti versti Rusijos piramide. Deja Rusija bando sukurit Rytu Pasaulio galios centra. Kol kas jiems nekaip sekasi vien tik del ekonominiu priezasciu. Ideologiskai Varai rytuose manau pralaimetu be diskusiju. Pvz.: Krymo rusai svencia sugryze y Rusijos sudety. Na marazmatikai. Ka su tokiais galima kalbeti. Bet juk jie kitokio gyvenimo ir nera mate. Tad yra kaip yra.
immortallt 2014-04-24 18:19
vanduo4, kažin kiek ilgai švęstų, jei ES ir JAV imtųsi atitinkamų priemonių, o ne žaistų. Rusija yra daug labiau priklausoma nuo Europos, nei atvirkščiai. O šiaip Kinija turi ir ne tiek mažai resursų, tik ne tiek daug energetinių resursų, kiek Rusija.
Ernestass 2014-04-25 14:27
Ir dar stebitės kodėl ne visi mėgsta vakarus. Jei tavo pakankamai stora piniginė, visos paslaptys bus tavo. Tuoj praeis porą metėlių ir vėl Europa tyliai atviromis rankomis priims Rusijos pinigus.
ra2 2014-04-25 14:45