„Aro“ vadas Viktoras Grabauskas: „Sportininkas mums – ne kriterijus“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sloggi 2014-05-06 18:28
O dar skundzias, kad policija kartais buna ziauri. Kur nebusi ziaurus, kad mesainius pardavinedamas mc donalde gauni daugiau.
kestutisz 2014-05-06 19:14
Yra ir kitų motyvacijų - pvz ankstyvesnė pensija (t.y. šiokios tokios garantuotos pajamos prie kurių prisidurti dar bus sveikatos). Dabar gal iš jų šaiposi "auksinių profesijų" atstovai, vėliau jau jie juoksis iš tarkim 60+mečių IT'šnikų, vadybininkų ar šiaip balerūnų :)
Katė 2014-05-06 20:06
Stebint Garliavos vaizdus, kur arietis, pasitiesęs senuką, daužo buože per paslėpsnius, nestebina, kad jie neranda naujų narių: nėra paprasta atrasti intelektu prilygstantįjį pitekantropui.
qriuqriu 2014-05-06 22:24
jei tokia atranka butu i kitas strukturas, tarkim policija ar i saugos firmas, butu nuostabu, ir ne del algos gavimo esme, esme, kad sugeba protiskai atsilikusius isfiltruot, nors paskutinei apsaugos firmai, kuri musu imone saugo, tik pagirtini zodziai, bo mandagus iki tiek, kad po darbo valandu atsiranda jegu jiems nusisypsot ir palinket geros kloties, ko negaleciau pasakyt apie pries tai buvusias 2
patalnius 2014-05-07 11:02
Eik atgal i delfi ir komentuok straipsniu antrastes nes matos kad nei skaitei straipsnio nei zinai kuo ARAS uzsiima. Kas atsitiko sitam forumui? Nesu senbuvis, bet pamenu kodel prisiregistravau.. idomus straipsniai ir kokybiskos diskusijos. Gal metas taisyti situacija??
sloggi 2014-05-07 15:55
Kad tos ir pencijos tokios kaip tie atlyginimai. Pazystamas atidirbo policijoi isejo vos 1.3 tukstancio pasiule. Aisku susirado kita darba+sumazinta ta pencija(delto, kad dirbi) ir sukas, bet pencijos tai kaip sakiau irgi nelepina. Na o del kazkokio prasto elgesio policijos/aro manau paprasta viskas. Pabandykit jus ant pastovios itampos tokios padirbt uz toki atlygi ir konors neprivelt. Visi klysta, bet zmones mato kazkodel dazniausiai ir sneka tik apie bloga.