Pasakos apie homoseksualią meilę išgąsdino cenzorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gregas 2014-05-17 08:20
Na ir kuom sis straipsnis nusipelne buti technologijos.lt puslapyje? Turbut todel, kad Lietuvoje igrusti vaikams knygeles apie gejisku santykiu puikuma, darosi sudetingas mokslas. Bent as suskaiciuoju trecia karta kai toks skaitalas vaikams pastringa. Nedaznai tenka jaustis dekingu valdininkams uz ju darba bet siuo atveju tikrai didelis dekui .
Natter 2014-05-17 09:07
Nežinau aš esu prieš cenzūras ir laisvių suvaržymus, bet šiuo atveju valdininkai viską teisingai padarė .
Anonymous 2014-05-17 09:15
Kaip visada žemi siekiai pridengiami aukštais šūkiais. Kuo gi tos pasakos nusipelnė būti spausdinamos? Grimų lygis? Lindgren talentas? Juk ta rašytoja realiai suvokia, kad jos knygos per gyvenimą nieko nesudomins. štai įkišo homofilams vienalytę meilę, gavo pinigo leidybai. Ir homofilai pinigus išleido ne veltui - jei būtų patvirtinę - pelnas, kai uždraudė - proga šūkauti dėl teisių, meilės ir cenzūros. Politinis pelnas. Šita technologija seniai žinoma: demagogija tai būdas juodiems darbeliams uždėti kilnią kaukę
Skeptikas 2014-05-17 09:16
Įdomi ta žurnalistika - kaip laisvo elgesio mergelė kas daugiau sumoka tam ir duoda. Pats pavadinimas parodo, kad mušama į vienus vartus.
Aidas 2014-05-17 09:31
Tie homikai sulauks savo viena diena. Ir, kaip rodo politiniai procesai, galimai gana greitai. Jokio asmeniskumo, tik verslas. Edit: jau buvau rases vaiku neliesti. Ne bl..., toliau savo varo. Prasom.
Mbucks12 2014-05-17 09:54

agatas1000 2014-05-17 10:16
Nesu tokių knygelių šalininkas, bet vat keistas dalykas. Jei 100 serijų apie sopranų mafiją parodo, tai čia normalu. Nekyla pasipiktinimo nei cenzoriams, nei komentatoriams.
007 2014-05-17 10:17
Man tik iškilo klausimas. Na ir kas, kad vienoj pasakoj iš visos knygos rašo apie netradicinę meilę? Tipo reikia slėpt nuo vaikų, kad egzistuoja gėjai ir lesbietės? Tai tada televizją gerokai cenzūruot reikia. Neleist kitais metais eurovizijos rodyt. Filmuose dažnai pasirodo vienas kitas gėjus. Kas iš to, kad slėpsim nuo savo vaikų tokius dalykus nepagaunu logikos.
Kirtiklis 2014-05-17 10:53
O ne, pasaulio pabaiga, pažeidė tėvų teises ją pirkti, juokdarė autorė.
Anonymous 2014-05-17 12:14
Vaikai darželyje turi mokytis skaičiukų, raidyčių, draugiškumo ir dainelių. Lytinis švietimas ir homomeilė kiek per anksti.
Dievo kūrinys 2014-05-17 12:40
Vel geju propaganda, turitingus remejus matyt turi, kad nuolat savo propaganda bruka.
sabotan 2014-05-17 13:07
Manau tokia cenzura yra idiotiska , nes tai suvarzo zmoniu laisve. O del pasaku nepatinka neskaityk savo vaikams. Ir manau tevai darosi kvailesni ir kvilesni. Reikia lietuvai atsimerkt ir isvios naikinti ta kvaila cenzura
Arns 2014-05-17 13:19
keliamas įvykis lyg skandalas iš tikro būtu. Gi savanoriškai perki ir skaitai, ne į mokyklines ar darželių programas įtraukta. Jau nekalbant apie tai, kad atėjus brandai, tu pats nesąmoningai pajusi, tave jaudina priešinga ar ta pati lytis. Tad užuot propagavus smurto kultūrą prieš kitaip mąstančius, geriau imtis spręsti rimtesnių problemų, kaip kad to paties lytinio švietimo, elementariosios psichologijos ar ekonomikos pagrindų. Bent jau naudinga būtu augantiems vaikams.
Hm 2014-05-17 13:20
... alkoholikais ir narkomanais negimstama - jais tampama. Taip ir su homoseksualais, didžąją dalimi - jais tampama: įkalinimo įstaigose, po pedofilijos prievartos, po homoseksualų prievartos, po psichologinio programavimo ("pasakėlės") ir t.t. Vaiko psichika - tuščias biokompiuteris, kokią programą įrašysi, tokia ir veiks. Ne be reikalo iškrypėliai stengiasi įsivaikinti vaikus - vienalytėse šeimose augusių vaikų polinkis į homoseksualizmą tris kartus didesnis, nei vaikų augusių normaliose šeimose...
Anonymous 2014-05-17 13:22
Tai ne tėvai skaitys, o auklėtojos privaloma tvarka darželiuose. Ar tik ne anarchistų šūkis „laisvės, dar laisvės“? Kuo baigsim? Vaikščiosim automatais ginkluoti ir ginsim betvarkę?
wo123 2014-05-17 13:41
Kol neatsirado dirbtinis dauginimasis skatinkim Rytuose Homoseksualizmą, o vakaruose dauginimąsi, nes rytai tik sugadins gyvenimą pasauliui. Putinas kaip tik turėtų būti už Homoseksualius santykius. Arba tada, kad būtų prezidentas, kuris iš esmės gėjus, nesvarbu koks..
Shinigami 2014-05-17 15:31
Heteroseksualais ir homoseksualais ne gimstama, o tampama, tik dėl žiniasklaidos ir aplinkinių įtakos. Žmogui gimus jam iš vis nerupi lytiniai santykiai. Japonijoje kas trečia manga tokia http://mangafox.me/manga/houkago_men_s_harem/
punktyras 2014-05-17 16:52
Ir kada pasirinkai savo lytinę orientaciją?
zaliaakis 2014-05-17 18:49
Pilnai viskam pritariu
Fobus 2014-05-17 21:33
Oho kokie šūstri argumentai! Dabar, kas už seną gerą knygų laužą, pakelkite rankas, tuoj mes tuos nevidonus paspirginsim. Natter - aš prieš cenzūrą, bet valio valdininkų cenzūrai? žinok, įtikinai.. TasKitas - nenusipelnė būti spausdinamos, nes ne Lindgren ar Grimų lygio? Gal ir tavo komentarus pradėkime cenzūruoti, kad lygį pakeltume? Ir iš kitos pusės, būtum už, jei pasaulinio lygio rašytojas būtų parašęs straipsnį šia tema? Kažkodėl abejoju. Tai gal nustok dangstytis tuo? O kaip dėl tolerancijos ugdymo? Rašai apie draugiškumą, bet piktinies, kad bando jį skiepyti mažumų atžvilgiu. Lol, ir trečią komentarą parašei, čia kaip, kas porą valandų prisimeni, kaip nekenti gėjų? Iš kur ištraukei, kad privalomai skaitys darželiuose? Kad teks gintis automatais? Dar ta pačia proga reikėjo pridėti, kaip gėjai sukels trečią pasaulinį karą ir kad nacai buvo gėjai. Never go full retard... Skeptikas - į vienus vartus? Gal kitai pusei ginti argumentų nerasta... Pateik nors vieną, kodėl tokia cenzūra ir spaudimas priimtinas? Aidas - Tu čia apie Putiną kalbi? Džiaugiuosi tada, kad esu priešingoje barikadų pusėje. O dabar pamėgink suręsti argumentą... Kirtiklis - o kaip dėl autorės teisės publikuoti? Ar apskritai žodžio laisvė tau menka vertybė? Dievo kūrinys - žinok gėjai bendrai imant yra turtingesni. Bet dėl ko tu piktinies? Kad turi pinigų, ar kad drįsta kokį straipsnį publikuoti, kai teisės pažeidinėjamas? Hm - o dabar pagrįsk savo teiginius. Nors vieną vienutėlį peer reviewed straipsnį, kad lytinė orientacija ne nuo gimimo, ir kad vienos lyties auginami vaikai tris kart labiau linkę tapti patys. Nes dabar - I call it bullshit. Jei tuščias kompiuteris, galiu savo vaiką einšteinu paversti? Shinigami - mažu kokią nuorodą pagrindimui numestum? Nes tavo patirtis su hentai neatstoja įrodymų. Beje, visada maniau, kad ten populiariausi tentacle porn. Nelabai gėjiška.. wo123 - puiku, nes kaip tik rasismo dar ir tetrūko šioje diskusijoje.. Na, bet tinkate vieni kitiems į kompaniją.