Naujame filmo "Interstellar" anonse – didingi nežemiški Chriso Nolano pasauliai (Video)  (8)

Internete vakar oficialiai pristatytas naujas fantastinio filmo "Interstellar" vaizdo anonsas, kuriame, skirtingai nei pirmajame, demonstruojami kolonistų pasiekti nežemiški pasauliai atveria visiškai kitokias šio, kaip galima tikėtis, įspūdingo filmo perspektyvas. Filmo premjera numatoma lapkričio 7 d. O kol kas – daug žadantis anonsas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią juostą režisuoja filmo "Inception" režisierius Christopheris Nolanas. 2,5 min. trukmės vaizdo anonse žiūrovai su pagrindiniu herojumi Cooperiu ir jo įgula leidžiasi į kosminę odisėją – kad išgelbėtų žmoniją. Prisiminti pirmąjį anosą galite spustelėję šią nuorodą.

"Iki šiol mes žvelgdavom į dangų ir svajodavom pasiekti žvaigždes. O dabar mes žvelgiam po kojomis ir jaudinamės, kad nebūtume sumaišyti su žemėmis", - liūdnai konstatuoja pagrindinis filmo herojus Cooperis (vaidina Matthew McConaughey).

Astronautai žvaigždėlaiviu neria į kirmgraužą – teorinį erdvėlaikio tunelį, kuriuo medžiaga gali keliauti iš vieno visatos taško į kitą. Scenarijus kurtas pagal Kalifornijos technologijų instituto fiziko Kipo Thorne'o darbus – jis yra kosminių kirmgraužų teoretikas.

Cooperis su kitais astronautais (vieną jų vaidina aktorė Anne Hathaway) tampa nežemiškų pasaulių atradėjais. Vaizdo anonse demonstruojami du pasauliai – viename dominuoja vanduo, kitame – ledas.

Vaizdo anonsą žiūrėkite fantastinio filmo "Interstellar" interneto svetainėje. Kodas – 7201969 (Apollo 11 nusileidimo Mėnulyje data).
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai (8)