Įvardijo, kokie automobiliai mažiausiai domina Lietuvos vagis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

obuglas 2014-08-06 09:14
Tai nesupratau, kurie automobiliai mažiausiai domina vagis?
Simplicity 2014-08-06 09:44
technologas 2014-08-06 11:48
Rado ko paklausti, senų ir pigių kasko draudimu nedraudžia, o čia tik apie tokius auto duomenys.
FtBall 2014-08-06 13:27
Buvo ir mums pavogę mašiną. Vagystes metu, mašinai buvo ~19 metų(1989 metų), po metų vagis atsitiktinai surado. Per teismą sakė, jog galvojo, kad niekas nevažinėja su ta mašina. Tai manau, kad ne pirmą pavogė, o daugumai savininkų tiesiog nusispjaut ant mašinų po 500 pinigų.
daynewss 2014-08-06 16:22
Tai mano Žiguly niekas nevogs?
lucy 2014-08-06 22:52
Kokia žiauri situacija Lietuvoje, perki mašina, galvoji ne tokia kokia tau patinka, bet tokia kokia vagims nepatinka vien tam, kad vėliau mažiau problemų turėtum... kitaip sakant sprendimas per "subinę", vietoi to, kad būtų visokiems pacanams, kurie tingi dirbt ir nurakinėja viską kas įmanoma skiriamos atitinkamos bausmės, nagai nukapoti ir baigtusi visos vagystės. Čia aišku labiau liečia degtukų dėžučių gyventojus, iš vienkiemių ar garažų rečiau viską švarina. Atsimenu dar bendradarbę nusipirko apynauję kažkokia audi ir buvo originalus grotuvas su ekranu ir tt, tai nereikėjo nei mėnesio, kad būtų iškrapštyta, bet ji buvo su tuo iš anksto susitaikiusi ir tik džiaugėsi jog dailiai išėmė ir nieko daugiau neapgadino Žiauru.
technologas 2014-08-06 23:35
Pamenu turėjau seną pasatą, kažkur metų bėgyje iš jo ar ne penkiskart kurą siurbė, žarnelę karpė ir pan., sykį nuvarinėt bandė (neturi fantazijos), spynelę užvedimo sulaužė, originali 180lt, kur bepažiūri daugiabučių rajonuose - jei ne tas aplaužyta, tai kitkas aprakinėta, eina žmonės iš ryto ir žiūri, kas dar likę iš mašinos. Draugei polo senam spyneles rakinėjo/laužė. Žiauru šiaip. Išsivėdinau iš ten. Sakykit ką norit, bet - sovietmečio palikimas. Geri liežuviai mala, kad tarpukaryje durų nerakindavo, nebent ilgam išvažiuojant.
lucy 2014-08-07 01:24
Sorry, bet sovietmetį kaltint už visas blogybes jau mažiausiai 15 metų per vėlu. Jei žmonės nebūtų chamai 10 metų per akis būtų reabilituotis. Pavyzdys Vokietija, viskas buvo sugriauta, bet atsigavo ir dar kaip, o sovietmetis Lietuvai paliko daug fabrikų ir tt, kurie vienas po kito buvo uždarinėjami ir išvagiami nepriklausomybės metais taigi patys susigriovėm savo gerovę.
trapecijus 2014-08-07 11:27
Man du Pioneer iš mašinos iškrapštė. Vieną tik dėl to, kad palikau mašinoj (kieme po langais) ''snukelį'' ant ''magės'' keliom valandom, nes planavau važiuot vėliau, o kitą kai į parduotuvę užbėgau dviem minutėm net nerakinęs mašinos. Airijoj jau 7 metai ir nei vienai iš turėtų dviejų mašinų net nesu bandęs nuimt ''snukelio'' nuo ''magės''. Sakot ne sovietmetis kaltas. Kaltas jei manot, kad apvogt ar būti apvogtam yra normalu. O straipsnio pasakorius irgi geras - sako reikia investuot į automobilio pasaugą - neva policija neturi laiko ieškoti vagių. Jei nusipirkau daiktą - jis yra mano. Ir jeigu jis dingsta - tai jau teisėsaugos ar (ir) draudikų reikalas. Aš tam ir moku mokesčius kad gyvenčiau saugioj aplinkoj.
Arns 2014-08-07 11:35
trapecijus, tai saugojimasis tavo pareiga. Gi jei papludimy budi gelbėtojai, nereiškia, kad gali elgtis kaip nori, jie gelbės bet negali visko užtikrinti. Taip ir policija, jei nesaugai savo daiktų, visų neapsaugos. O iš kur vagys? Iš tų pačių "taupuolių", kurie geriau iš po skverno, net žinodami jo vogtas, pirks, bet piktinsis jog ir patys nukenčia.
Simplicity 2014-08-07 16:22
Negirk tu tos Airijos be reikalo... Eina čia per namus ir automobilius ne mažiau nei Lietuvoje, tik vagis kiek kitokie daiktai domina. Kurių galų Airijoj reikalinga automobilinė magnetola su nuimamu „snukeliu“? Kam ją parduosi, kai gerus 10 metų automobiliai eina su integruotomis garso sistemos? Airijoj gerai eina dviračiai. Nusipirk gerą dviratį už kokius 700-1000 eurų ir palik prirakintą pusvalandžiui Dublino centre, pažiūrėsim kas iš jo liks. Mano bendradarbiui GIANT'ą nuvarė tiesiai iš darbovietės automobilių saugojimo aikštelės. Vagis atvažiavo su kažkokiu aplūžusiu dviračiu, o išvažiavo jau su apynauju GIANT'u. Nepadėjo net ir pakankamai prabangi spyna. Nusikaltėlių yra net ir pačiose turtingiausiose šalyse, o žiūrint į Eurostat'o nusikaltimų statistiką, tai Lietuva tik kažkur per vidurį. Sovietmetis Lietuvoje yra kaltas tik dėl to, kad visiškai nėra privačių erdvių senuose miegamuosiuose rajonuose— į bendrą kiemą kone 10 įėjimų. Jei būtų uždaros teritorijos, tai ne tik pašalinių žmonių kiemuose būtų mažiau, tačiau ir pastebėtam nusikaltėliui nebūtų taip lengva pabėgti.
trapecijus 2014-08-07 17:14
Na kad nuvažiavus į Droghedą negalima jokių daiktų palikt mašinoj man jau buvo kalama į galvą nuo pat pirmos atvažiavimo į Airiją dienos Neveltui tankiausiai mūsų tautiečiais apgyvendintas miestas. Švogeriui net rankenėles nuo Audi A6 nurinko pernakt. Pas mane originaliai jau buvo 6 cd keitiklis mašinoj (ne bagažinėj, o pačiam grotuve). Pasikeičiau garso sistemą pagal save. Ne pas visus integruotos po šiai dienai stovi. O jei sakai, kad ''per namus ir automobilius ne mažiau nei Lietuvoje'', tai jau būtų man visą muzikinį turtą iš mašinos išlupę, ar ne taip?
Simplicity 2014-08-07 17:41
Oi, oi, oi... Atseit, tik lietuviai vagia. Nuvežk savo ratus iš Dún Laoghaire į Northside'ą ir palik porai vakarų numestus, tada grįžk čia ir pasigirk. Kai gyveni į kokį įlindęs, tai gal ir galima susidaryti klaidingą įspūdį, kad Airijoj yra šimtąkart saugiau nei Lietuvoj.