GRU: slaptasis Rusijos ginklas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-08-02 17:01
Hmmm. Slaptas ar pagrindinis ginklas? - Kazkaip abejoju, kad sy ginkla naudoja tik Rusija. Jis buvo naudojamas visur ir visada tik ne taip viesai (Izraelis medziojo nacius, Rusija nuodijo tautos isdavikus, Janukovicius saude zmones eileje prie duonos); - Kuo issiskiria Rusijos GRU, tai "brutalia jega bei nuozmumu", butent tuo jie pasizymedavo tarptautiniuose mokymuose, taciau taktiniai ju rezultatai nebuvo yspudingi; - Tad cia svarbus tik Pasaulinis GRU veiklos mastas. - GRU visada veike Rusijos naudai, taciau Rusijos ytaka Pasaulyje tolydzio mazeja. TAD GRU tera tik blefas, kurio silpnuma rodo y viesuma iskylantis brutalumas; - Sutinku del vieno teiginio: GRU iseis is pogrindzio, nes slaptumas jau nebeteikia prasmes. Svarbiau efektyvumas, kurio trukumus pasleps tinkama propagandos skraiste; - Atviro karo nenori niekas, tad Pasaulis grimsta y pavienio "teroro" aktu liuna; - Daug galingesnis ateities ginklas, tai rusu nacijos vienybe pries vakarus. Po tokios propagandos dozes, Rusija pretenduoja tapti tuo, kuo tapo radikalusis Islamas; - Va cia, manau, yra slaptas Rusijos ginklas. - JAV ir Sajungininkai bendra kalba su Islamistais rado tik nuversdama ju radikalius rezimus jega. O ka daryti su Rusijos radikalais ant atominio ginklo?
bahuriux 2014-08-02 23:43
tavo komentarai gana idomus, bet jei nori, kad zmones juos perskaitytu, trumpimk bent per puse. Cia ne lietuviu kalbos rasinelis kur vertinama beprasmis (pseudoprasmingas) minciu karatinys per 5 lapus, mes cia vertiname teisingas, tikslias mintis, kurios aprasytos trumpai ir aiskiai. Pats sraipsnis irgi pilstymas is tuscio i kiaura truputi gavoosi.
Ernestass 2014-08-03 00:23
Putinas žino kas dedasi Ukrainoje kaip ant delno. Aš neabejoju, kad jis liepė praktikuoti Rusijai jos informacinio karo įrankius. Tiek propagandinį karą tiek ir kybernetinį karą. Tačiau net jei nebūtą išsilaužtą į Ukrainos vadovybės tinklus, GRU viską reportavo Putinui per šnipus. Neseniai Ukraina pagavo vieną jų, o tai reiškia, kad jų yra ir daug daugiau tada. Galiausiai GRU tėra tik vienas įrankis arsenale. Nei vienai valstybei nereikia per daug remtis tik vienu ramčiu, ar tai būtų aviacija, ar slaptosios tarnybos. USSR kažkada padarė čią savo klaidą ir rėmėsi Speztnaz pajėgomis kai reikėjo atliktį praktiškai viską, ar tai būtų valstybės vadovo nužudymas ar USSR griuvimo laikotarpiu vykė sukilimai. Speztnaz dalyvavo ir bandytame valdžios nuvertime, tik deja, nebe tie laikai buvo ir šie daliniai nepakluso nurodymams ir neišaudė susirinkusių žmonių, bešturmuodami vyriausybės.
sub 2014-08-04 11:21
Apginsiu vanduo4, bahuriux nereikai sureikšminti komentaro dydžio. Ar jūs pageidaujate kad diskusijų oponentai tik pusę savo minties pasakytų, kurios niekas nesuprastų. Jis išdėstė viską kaip jam atrodo, todėl ir tokios apimties komentaras. Žmonės, kuriems įdomi diskusija perskaitys visą komentarą, o susireikšminę tinginiai - ne.
punktyras 2014-08-04 11:26
Pradžiai pakaktų kiekvieno sakinio iš naujos eilutės nepradėti Surašymas visko į P.S. irgi ne išeitis būtų
aurimokas 2014-08-04 11:29
Žinau, kad atsiras tokių, kurie mane apšauks prorusišku fanatiku, Arns draugeliu, ar šiaip rusų troliu, tačiau man susidaro vaizdas kad mūsų žurnalistai yra mėgėjai mušt į vienus vartus. Kalbama apie Maskvos GRU, tačiau kažkaip nutylima, kad JAV turi tokios pat paskirties karius - žvalgybininkus, kurie vadinasi kiek kitaip - CŽV. Jie irgi žaidžia informacinį karą, dirba po priedanga, verbuoja priešų karius ir drasko kitas šalis, ar tiesiog netiesiogiai viską pakreipia pilietinio karo linkme.
sub 2014-08-04 14:30
Arns draugelis, rusų trolis, prorusų fanatikas
vyckas 2014-08-04 16:16
O ko kito tikėtis, kai po straipsniu apie rusiją, viskas ką sugebama parašyti yra "O jūs pažiūrėkit, ką JAV daro!!!". Iš esmės bandant nukreipt dėmesį nuo straipsnio temos. Tiesiog žmonės viską vadina savo vardais