Vladimiro Putino pabaiga – ar gali karas Ukrainoje parklupdyti Kremlių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mirtis 2014-08-04 06:26
Straispnis su puse bb...
vanduo4 2014-08-04 07:09
Neparklupdys, o tik perskirstys prioritetus. Vienintelis svarbus dalykas ES siame konflikte - Uzdaryti Ukrainos siena. Tada galima zaisti sankcijomis. Rusijai nepavyko sukurti pilietinio karo, bet puikiai sekasi kurti teroristu zidiny ES pasoneje. Rusijos siena nekontroliuojama. Per ja laisvai gali keliauti kovotojai ir is Sirijos, o is Ukrainos toliau y ES.
O_O 2014-08-04 07:30
Sankcijos - chujankcijos. Nepavadinčiau to, ką daro vakarai griežtomis sankcijomis. Be to, kaip ir sako didis Putino dešrelės mėgėjas Lavrovas - pačiai jevropai nuo tų sankcijų ne kaži ką. Putka šį žaidimą pradėjo ne iš oro, o, kogera, tai dešimtmetį kurtas chytras planas. Ir niekas čia to Putino neparklupdys, nes tai ne vieno žmogaus išgamiškas planas. Nueis vienas agresorius, ateis kitas.
007 2014-08-04 13:41
Joks planas čia nebuvo kurtas. Nefantazuokim. Susikirto skirtingos interesų grupės ir susikomplikavo politinė padėtis pačioje Ukrainoje.
giedrius.saugai 2014-08-04 16:13
Ne V. Putino pabaiga, o vienapolio pasaulio ir dolerio hegemonijos pabaiga. Visi savo galvą ant pečių turintys žmonės puikiai supranta , kad lėktuvą numušo tas , kas pirmas ir apkaltino neturėdamas jokių įrodymų.
Kyborg 2014-08-04 20:30
Iš tavo komentarų istorijos akivaizdu, kad užsiregistravai tik tam, kad atidirbtum gaunamus rublius. Ne ta auditorija čia, keliauk i delfi ar lrytas, ten dauguma jūsiškių renkasi.
immortallt 2014-08-04 21:04
Kokios grupės? Putinas vs Ukrainos noras į vakarus? Ukrainoje palaikančiųjų mažuma. Didžioji dalis kovojančių tai iš Rusijos pusės atėję su Rusijos ginkluote. Visa vadovybė jau iš Rusijos atėję praktiškai liko. Nuo uniformų tik rangus ir Rusijos vėliavą nusiklijavo ir tiek. Organizuota ir labai gerai, nebūtų organizuota, senai būtų visi sukilėliai į cypę sukišti arba nukauti. Neturėtų nei priešlėktuvinių pabūklų, nei prieštankinių, nei minų, nei šarvuočių.
mykolas 2014-08-04 21:20
Gali, jei Putinas paskelbs karą Ukrainai, bet jis nėra tiek durnas, kaip pvz. JAV statytinis S.Husseinas ir taip nedarys. Europai reikia pigių rusiškų dujų, o JAV neturi kur iškišt savo brangių skalūninių dujų, greitai neturės kur iškišt ir savo dolerį. Todėl kaput greičiau ateis fašistiniam korporatokratiniam JAV režimui, nei Putinui.
punktyras 2014-08-04 21:29
Skalūninės dujos kelis kartus pigesnės už tradicines. Komentaras bukas, tavo šeimininkų vietoje nemokėčiau už jį.
007 2014-08-04 21:58
Ne taip mane supratai. Kad separatistai organizuoti tai klausimų nekyla. Ką aš noriu pasakyti, tai, kad čia nėra kam ruoštis daug metų. Viską galima padaryti greitai. Separatizmas Rusijai būdingas dalykas ir ne tik Ukrainoje destabilizuojama situacija tokiu būdu. O ruoštis metai iš metų užimti Ukrainą tokių planų tikrai nebuvo, nes to Rusijai nereikėjo. Paprasčiausiai buvo statytinis, kuris pavaldus Kremliui. O interesai yra Rusijos ir vakarų. Tas tiesa, kad žmonės norėjo prisijungti prie vakarų. Bet reikia žinoti Ukrainos strateginę svarbą tiek Europai tiek JAV ir suvokti, kad viskas vyksta ne dėl žmonių, o vien dėl strateginių interesų. Ukrainos suvakarėjimas pastatytų Rusiją į keblią padėtį. O vakarams tai būtų didžiulės perspektyvos.
immortallt 2014-08-04 22:37
Metai iš metų - aišku nebuvo. Ne tie mąstai. Jei Lietuva nebūtų NATO ir ES narė, tai tarsi reiktų ruoštis kažką? Vien brutalia jėga galėtų paimti ir galvos galėtų nekvaršinti. Mykolai, tu tiek nusišnekėjai, kad tik ką grybelis augantis vonios kampe pasirodė protingesnis už tave.
Kirtiklis 2014-08-05 09:14
Pyp, pyp, pyp - zombie detectecd! Čia jau paskelbė....... Europai nereik............ doleris........fašistai....... Ai nėra kas čia rašyt, dirbi savo darbą (tikiuousi) nes negi gali būti tokių žmonių mastančių.