Diktatorių išminties vadovėlis: kaip surengti tokius rinkimus, kad nuolat liktum valdžioje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

six 2014-11-05 09:39
"Vykdydamas nežmoniškai brutalų karą šalies viduje, per kurį jau žuvo daugiau nei 190 tūkst. žmonių" Aišku jei galvojant, kad kariavimas prieš sukilelius iš kitų šalių (visos kaimynines šalys, įskaitant patys sirai), oficialiai remiamus kitų šalių (JAV) ir apmokytus kitoje šalyje (Jordanijoje) yra nepateisinamai blogas dalykas, tai varpą aš dėjau... Situacija dabar tokia, kad betkas kas atsisako žaisti pagal vakarų taisykles yra iškarto demonizuojamas, o tai daryti paprasta, kai tavo rankose "demokratiška vakarų žiniasklaida". Per daug neišsiplečiant, Libijos rėžimo tironas Gadafis subomborduotas vos tik pateikė realų pasiūlymą afrikos tautoms už naftą atsiskaitinėti nauju "Aukso dinaru", šalis klestėjo iki tol... keletas linkų apie tai
giedrius.saugai 2014-11-05 16:08
ojojoj, blogai darai, čia juk Technologijos.lt, čia pilna rusofobų NATO ir USA dievintojų. Jei pamatys tavo komentarą, tuoj išvadins kremblinu, koloradu ir pasiūlys bilietą į CCCP Tu jiems gali kad ir 1000 nuorodų sudėti , dokumentų po nosim pakišti, jie vis tiek, kaip kokie religiniai fanatikai, varys savo maldą.
giedrius.saugai 2014-11-05 16:13
O šiaip galiu patarti kaip tapti nuolat renkamu,- tapkite Anglijos karaliene! , Jos nieks nerenka, ji ir karo vadas ir anglikonų bažnyčios "vadas" ir dar ... ji Kanados , Australijos, Naujosios Zelandijos, bei dar 8 šalių karalienė. Be to anglija NETURI KONSTITUCIJOS !!! .