Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Anonimiausias 2014-12-18 15:59
Gal geriau į maistą nedėti šūdo ir šiaip toksinų neturėt. O dabar toks įspūdis kad tik ir laukia visi kol numirsi.
Hmz 2014-12-18 16:49
Šituo patikės nebent tie, kas tiki "toksinų valymu".
Nuodingų medžiagų begalė, jų prigimtis yra skirtinga ir pašalinimo būdai - taip pat. Sunkiųjų metalų nepašalinsi niekaip - nebent paversi netirpiais junginiais; organinius nuodus vienus reikia oksiduoti, kitus hidrolizuoti šarminėje terpėje, dar trečius rūgštinėje, ir t.t.
Iš bėdos matau vieną variantą - grybas gali sugerti šiek tiek sunkiųjų metalų, tad jei po to grybą nukrapštysime ir sudeginsime, galėsime sakyti, kad "pašalinome" (tiksliau, perkėlėme kitur) šiek tiek "toksinų".
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Mirtimi problemos nesibaigia: jau keliamas klausimas, ką daryti su toksinais užterštu kūnu?