Painiau negu painu: politiniai Korėjų žaidimai ir slapta JAV, Kinijos bei Rusijos įtaka

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2014-12-22 21:08
Raudonos meškos pezalai apie amerikietišką blogį. Nei žodžio apie pačios Pietų Korėjos planus. Jos visuomenė nė už ką nenori prisiimti ir išlaikyti atsilikėlių kaimynų. O kad nei mur mur apie nusikaltimus žmogiškumui ir pačius nusikaltėlius Šiaurėj, iškart rodo kas autoriai. Nes autoriams konclageriai ir visa kita kas ten vyksta yra visiškai normalu. Užtat va Rusija labai gera ... Nacher tokį mėšlą publikuot?
tomzaslt 2014-12-24 03:03
Talkatif , man atrodo jog tau truputėli paranoja... Visuose straipsniuose tu matai tik Rusiją... logiška jog ji paminėta nes turi siena su ŠK , bet ne taip jau ir reikšmingai. Tačiau tau kaip koridos buliui, akyse tik viena spalva- Rusiška ir apie tai tekalbi ir tegalvoji. Nesuprantu JAV aukštinimo ši šalis nei , kariniu nei ekonominiu požiuriu nera niekados padėjusi... Tik kalbomis ir pažadais. Nesuprantu garbinimo kulto jos atžvilgiu... Tėsiog musų priešu priešas , musu draugas.
HiTech 2014-12-24 06:32
Dabar tu man pacituok, kurioje vietoje, Talkatif aukštiną, šlovina, ar dar kaip kitaip dievina JAV? Gal, tamstai, pačiam truputį yra problemų su paranoja?
Arns 2014-12-24 13:31
Šiaip jau nereikia ginti to veikėjo, jei skaitytum straipsnį, tai suprastum, jog pamatė, kad straipsnį parašiusio žmogaus pavardė panaši į rusišką, dar straipsnyje neišsityčiota iš Rusijos, tad neabejotina propaganda, išrėkė visu pasipiktinimu. Kaip kitaip jeigu ne paranoja? V. Volovoj įvairius straipsnius rašo, sočiai ir kritikuojančių Rusiją ir ir pateisinančių ar neutralių. Apžvalgininkas turi apžvelgti realią padėtį, o ne skleisti atitinkamo tono propagandą. Tokiems kaip minėtasis pirmos žinutės autorius, tai spjūvis į veidą, kad galima rasti apie jo nekenčiamuosius ir neutralių ar teigiamų žodžių.