Į Facebook sensaciją tapusį įrašą sureagavo ir „Iki“: tokia pirkėjų saviveikla yra neleistina! (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-01-09 09:11
O gal geriau būtų sudaryti sąlygas pačiam apsitarnauti? Taupytumėt pirkėjų laiką ir savo pinigus.
sloggi 2015-01-09 09:43
Jau geriau palukt nei po kito zmogaus torta atsipjovinet, nezinia kur jis ir ka dare su tom rankom pries atsipjaunant torta.
geziokas 2015-01-09 11:57
„Peržiūrėjus saugumo kameromis filmuotą medžiagą paaiškėjo, kad vaikinai saviveiklos ėmėsi luktelėję vos pusantros minutės“, – rašoma bendrovės paaiškinime. Pamiršo paminėti, kad paskelbtas vaizdo įrašas trunka 1:45, tai bent dvi minutes reiktų pridėti prie tos pusantros minutės. Taigi apie 3 su puse minutės niekas neatėjo ir niekas nematė, kas buvo daroma.
lucy 2015-01-09 14:54
Geras pastebėjimas, bet IKI reakcija suprantama gi jie nenori, kad paskui bet kas lystų ir apsitarnautų, o gal ir apvogtų.
manciukaz 2015-01-09 16:55
slogi o tu gerai žinai ka darė ar krapštė pardavėjas su savo rankom?Ir ne su rankom gi pjovė torta o su peiliu... apčiupinėtas sakai? isivaizduok pinigai per kiek ranku pereina, duru rankenas taip pat lieti...bl sunkus tau gyvenimas nepavydžiu, žinau keleta tokiu steriliu mergu kur viska su drėgnom servetėlėm nusivalo, o serga jos dažniau nei belenkas kitas, nes imuninė sistema nusilpus.
Stipa 2015-01-09 17:49
Jau tokio naivumo žmogau esi, kad oj oj... ranką draugui paspausti higieniška, pinigai, o ypač monetos - OK, nučiupinėtos durų rankenos tų kurie iš wc išėję neplauna rankų - OK, o vat svetimo žmogaus paliesta peilio rankena jau toksiška. Dar po to nepamiršk, kad savo tom rankom, kurios tokius brudus lietė, kas minutę apčiupinėji savo veidą po kelis kartus. Pridėsiu dar tai jog ant tos moters rankų, kuri aptarnauja parduotuvėje, greičiausiai fekalijų daugiau nei pas tą apsitarnavusį vaikinuką. Moterų rankos purvinesnės žinok.
sloggi 2015-01-09 19:24
Visu pirma tai yra toks daiktas kaip higienos normos, jau nekalbant, kad tokius daigtus turetu det su pirstinem faktiskai i dezute. Ka kalbeti apie mamas kokias atejusias su vaikais katrie viska ciupnoja viska ir prekybcentriuose grindim replioja. Ar senukus kokius kur nosi i koki skverna nusisnypste ir gerai. Apie ligas jau nekalbu.. O del aptarnaujancios moters ranku su fekalijom tai jau nugrybavai kazkur.
deivis 2015-01-10 00:54
Tai tu nugrybavai, ką tu šituo postu norėjai apsakyti aš nesupratau.
sloggi 2015-01-10 10:37
Dedan betkokius nefasuotus kepinius darbuotojas turi but su pirstinem. Jai neturi tai imti per maiseli arba su znyplem. Kasininkes irgi neturi teises tiesiogiai liestis prie nefasuotu dalyku, tam pas ju yra maiseliu, kad susidet jai ka. Kita tai mamos su vaikais kurie sliauzioja/replejo prekybcentriuose grindim, o mamos vaikam leidzia viska ciupinet. Kita diedukai pas katruos daznai nera tos higienos. O tai, kad pas aptarnaujanciu moteru ranku daugiau fekaliju yra nei pas paprasta zmogu atejusi i prekybos centra pagal ji, tai jis nugrybavo.
mental1ty 2015-01-10 10:44
Tai kelintoj sekundėj jis prisilietė prie to pyrago? Nes pats nepastebėjau, kad liestų.
Arns 2015-01-10 11:09
jis gal, bet reikalas toks, kad daug žmonių kultūros savoką suvokia tik per muzikos ir meno kryptis. Tenka matyti jog kai kurie ir bandeles rankomis ima, nors yra žnyplės tam. Gerai jei sau, bet jeigu pačiupinėja ar pakankamai minkštos? Net jei esi prisižiūrintis žmogus, ne ligų nešiotojas, kitam tiesiog šiai šlykštu nuo tokių veiksmų.