Komentaras: Norvegų taikdariai Rytų Ukrainoje? Nelinkėčiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2015-02-16 14:47
Tikrai labai geras pastebėjimas. Priminė kažkada vaikystėje matyta fantastini filmą su garsiu Holivudo aktoriumi. Kuris vaidino policininką, bet dėl nesėkmingos anti teroristinės misijos buvo nubaustas ilgiems metams užšaldymo. Bet kai iš to užšaldymo pabėgo teroristas ir nebuvo kam jį sulaikyti, nes pasaulis tapo labai pacifistinis. Griežčiausias dalykas kuri galėjo padaryti policininkas tai pakelti balsą. Tai visa policija prieš teroristą kuris galėjo laisvai žudyti buvo bejėgė.
Katė 2015-02-16 15:17
Buvo taiklus straipsnis apie Breiviką ir jo sušaudytus kairiuosius ekstremistrus saloje su klausimu: kodėl tie paaugliai šaudomi nepasipriešino? Tiesiog bėgiojo banda po salą arba vykdė Breiviko nurodymus palaukti, kol jis šaudė į kitus, kol ateis jų eilė. Nes tie vaikai Norvegijoje auginti kaip dekoratyviniai triušiai, lygiai kaip triušiai jie ir elgėsi. Lietuviai prieš mirtį būtų bent akmenį paleidę, ar būriu užgriuvę, nuginklavę ir užmušę Breiviką. Kai lenkas išaudė lietuvių kaimą Vasario šešioliktąją prieš dešimtmetį, likę gyvi vyrai šaulį pagavo ir nulinčiavo, nors keli besigrumdami mirė, bet jie buvo tikri vyrai, ne norvegai.
Skeleton 2015-02-16 15:35
Naivuolis... Keli čečėnai paaugliai bandė prie Breiviko prisėlinti, bet galų gale vis tiek supanikavo, pabėgo ir pasislėpė. Taip kad viena yra vaidinti didžius kovotojus sėdint ant sofos, o brutali realybė yra visai kas kita.
kionig 2015-02-16 15:37
Fantazijos =/= realybė. Ne tavo neišmanymui spręsti kas yra tikras vyras. Ir rašinėti tokius marazmus kas būtų jeigu būtų.. Ne tau, tad neįsijausk į teisiosios vietą.
O_O 2015-02-16 20:42
Kažin, ar leistų kas tenai Norvegus
Katė 2015-02-16 21:26
Manau, palyginimas, išvada, jog Lietuvoje vis dar gyvena tikri vyrai, o Norvegijoje - dekoratyviniai triušiai, kyla pati savaime. Prisiminkime lygiai prieš 17 metų iššaudytą lietuvių kaimą ir žudiko lenko likimą. Breivikas gyvas, lenkas - ne.
Eventhorizon 2015-02-16 23:53
Tiktai neismanelis ir zmogus niekada cia nebuves ir neskaites istorijos gali rasyt tokius kliedesius Apie Norwegus . Norwegai mato purvo daugiau nei Lietuviai nes ten suvaziuoja visas slamstas taiga policija ju tikrai profesionali toliau kariuomene kadangi Norwegai turi labia sena ir gilia karo istorija plius patys Eksportuoja ginklus ir dalyvaija tarptautinesemisijose kad irsirijoje pries IS ir tt Keista kaip toks saunus zurnaliukas leidzia publikuot tokius kliedesius
Webbus 2015-02-17 01:42
Sorry už offtopic, bet va čia tai pavyzdingas komentatorius. Nei skyrybos, nei ko Bent pats suprastum perskaitęs savo komentarą?
sub 2015-02-17 09:13
Kas yra tikras vyras? Tas, kuris stiprus, nepalūžta sunkią akimirką, neverkia, nebijo, tvirtai savo įsitikinimus gina? Tas, kuris miršta pekelta galva? Manau karą žaidžia didžiausi bailiai, o kareivukai dažnai būna kieti, bet ne tikri vyrai. Tai gana subjektyvu, labai diskutuotina.
Marius.brn 2015-02-17 19:48
Greičiausiai katė pasiilgo, tikro vyriško kumščio... Bet užtat vyriško! Tačiau moralinis pasiruošimas, nusiteikimas yra būtinas. Ir jei neturi jokio supratimo, ko tikėtis, tai mažai naudos, kad turi kažką kas kabo.
kionig 2015-02-17 20:14
aiškinimas apie tikrus vyrus yra toks niekinis, kad iš viso geriau būtų patylėjusi.
Arns 2015-02-17 20:24
Katė, nenusišnekėk. Lengva iš šalies pasakoti jog automate 30 kulkų, pistolete 12-18, o Breivikas sušaudė kone šimtą, tad jei būtu ne bailiai, bent triskart aukų būtu mažiau... Tik kvailys plikom rankom prieš ginkluotą užpuoliką iššoks, o juk užpuolė paauglių politikų vasaros stovyklą, o ne kokių savanorių karių stovyklą, kurie ir su pasirengimu ir ginklų arsenalai po ranka. Su Lietuva nėr nė ko lyginti, tada buvo kitokie įstatymai. Dabar irgi niekas nenužudytu, bėra mirties bausmės. JAV ginklų per akis, tačiau kiek dažnai pasirengusius šaulius sulaiko civiliai? Vienetai. Jei daugiau padauginęs savas pradeda kvailiot, būna kad nuginkluoja. Šaudyti nėra taip sudėtinga kaip išlaikyti švarią galvą veiksmams atlikti.
UTF16 2015-02-18 00:40
Man kažkaip nesinori spėlioti, kokio smurto linkėtų autorius, jei jo fantazijose lakiojantis „švelnus norvegiškas“ netinka. Ar lietuviai pakankamai brutalūs? Lenkai? Prancūzai?
Julius_ 2015-03-03 00:59
. Įstatymai yra vienintelė kliūtis draudžianti apsiginti ar net baudžianti už bandymus apsiginti. Visos valstybės su laisvesniais ginklų prieinamumo įstatymais piliečiams, turi gerokai mažiau žmogžudysčių. Beveik visos pirmaujančios pagal žmogžudystes valstybės turi vienokius ar kitokius draudimus, ribojimus ginklams.
Hmz 2015-03-03 11:04
Renginį organizavo "Workers' Youth League" (Arbeidernes Ungdomsfylking), tai yra Norvegijos politinės partijos "Labour Party" (Arbeiderpartiet) jaunimo filialas. Minėta partija yra socialdemokratinės pakraipos partija, turinti trečdalį vietų Stortinge ir savivaldybėse. Jai vadovavo toks "ekstremistas" kaip Jens Stoltenberg, NATO generalinis sekretorius. Savo "ekstremistus" gali susikišti atgal į subinę, iš kur juos ir išsitraukei.
Julius_ 2015-03-03 17:36
"Tikri vyrai/ netikri vyrai" yra tokia pati propaganda ar netiesa, faktų iškraipymas kaip ir "negalima apsiginti". Visada už to stovi kažkokia rimta priežastis, kuri arba neleidžia gintis, arba pastato į poziciją, kuomet viskas jau savaime suprantama, kaip vyksta. Pirmiausiai dėl to kalti iškraipyti įstatymai, po to supratimo stoka ir daugelis kitų dalykų. Paprasta situacija, įvykiai Donecke. Kaip manote ar įmanomas toks atvejis ginkluotame milijoniniame mieste, ar bent prieš ginkluotą atsakingą už tvarką ir saugumą įstaigą? Nevykusio "feministinio" "tikri vyrai/netikri vyrai" argumento net neliesiu. https://www.youtube.com/watch?v=y7CpLhbHRGc
evaldosia 2015-03-05 20:10
lietuvai bereikia pasiūsti 200 psihopatų ,į kiekvieną savivaldybe,su kalašnikovais.ten jie nužudo po 50 darbuotojų.toliau bereikia tik atsirasti žaliems žmogialiokams,nes tvarkos nebus.nepadės net iš vokiečių pirktos savaeigės haubicos.masė yra priemonių kurios sukeltu sumaištį.
Julius_ 2015-03-06 18:39
Viskas prasideda nuo to, kad į valdžią ateina psichopatas arba jo valdoma asmenų grupė (nebūtinai tą gali patys suprasti). Psichopato tikslas, be abejo yra išžudyti didelę visuomenės dalį ir beveik visą buvusią valdžią. Pirmiausiai pradedama nuo visuomenės nuginklavimo, tam, kad nesipriešintu žudoma. Tą darė Hitleris, Stalinas, Leninas ir daugelis kitų diktatorių, perėmusių valdžia (pilna istorija tokių). Po to nuginkluojama armija, nes gali sukelti pasipriešinimą. Yra sukuriama "lojali" ginkluota grupuotė, kuri atvirkščiai, įgauna geresnę ginkluotę ir daugiau veikimo laisvės. Valdžia toks asmuo tikrai nenori dalintis, tad be skrupulų susidoroja su buvusios valdžios atstovais ir opozicija (kurie gali kažką keisti ar surengti perversmą), jis turi visada savus nebūtinai per daug supratingus, bet būtinai uoliai lojalius, kurie gali būti taip pat bet kada pakeisti. Kai nepavyksta to padaryti, ar įsikiša svetima valstybė, taip pat pilna pavyzdžių istorijoje, viskas rutuliojasi truputi kitaip. Principai visada panašūs. Valdžios perėmimas, pilietinis karas, ir panašiai. Kai valstybė pati, savo valia nusiginkluoja, jau galima istoriškai pavadinti kažkokiu terminu. Viskas gali vykti ir taip, kad niekas nepastebėtu tol, kol bus per vėlu. Visuomenė nuginkluojama, ekonomiškai nuskurdinama, demografiškai susilpninama, ar pasyvinama įvairiomis priemonėmis, kariuomenė tampa neįgalia, belieka tik ateiti ir pasiimti pagrindinį prizą, valdžią. Tai kaip magnetas ne tik užsienio valstybėms, bet ir visiems psichopatams, kuriems labai nedaug ką lieka atlikti, norint įsitvirtinti.