Slapti Kremliaus dokumentai atskleidė Rusijos planus Ukrainoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2015-02-26 19:22
Arns, Ernestas, Giedrius is Saugu ir kiti kremliaus ruporai, komentaru bus?
Simplicity 2015-02-26 19:32
Ateis ir pasakys, kad čia joks įrodymas, nes šaltinis neaiškus ir t.t. (O atėjęs Vytautas50 pasakys, kad prie ruso buvo geriau ir Lietuvos nepriklausomybė nieko gero nedavė.)
sabotan 2015-02-26 19:52
six ir vytautas 50 pamirsai paminet
kiesza 2015-02-26 19:54
Na, visa ko pradžia buvo vakarų ambicijos Ukrainoje, manau vakarai buvo trumparegiai manydami, kad Rusija Ukrainos sričiai pasakys ehh.. buvo, nebuvo
lucy 2015-02-26 20:26
LOL, taigi čia bet kokiam durniui aišku, jog čia propogandinis straipsnis, ims ir novaja gazieta gaus "slaptus dokumentus", bet aišku praplautom smegėnėlemis žmonės kaip už gryna piniga ima , net tame pačiame lrytije žmonės tai supranta, o čia turėtų protingesnė publika susirinkt.
bahuriux 2015-02-26 22:52
Oba, nezinojau, gera naujiena, rusija turi laisva ir nepriklauoma spauda. Ir gali skiedalus rasyti apie rusijos valdzia nebaudziami? Jums tai skamba logiskai?
Marius.brn 2015-02-26 23:18
Arns išdėstų savo hipotezes, Vytautas50 papasakotų dar kaip jo dėdė kaip tik tada grįžo iš krymo ir matė kaip žmonės nubalsavo referendume, o lucy padejuos kad visi yra praplautom smegenim, nes nesupratam, kaip mums brukama propaganda. Kam jiem vargintis, gali ir pailsėti, mes vis tiek žinom apie ką papasakos...
Shioks 2015-02-26 23:48
Pas mus Lietuvelei irgi skiedalus raso ir nebaudziami lieka, dar didesnius skiedalus isvadina valstybes paslaptis ir lieka nebaudziami Ir dar del tos Rusijos spaudos, jai yra mokama uz tai, kad leistu tendencingus straipsnius, feikus, akiu dudimam, atitraukti zmones nuo tikru ketinimu , bet manau tai tu supranti ir bandei kazkaip sarkastiskai issireiksti, nes kitu atveju patarciau isijungti Easy mode pas save.
lucy 2015-02-27 01:31
Čia šiaip dabar pamasčiau, o jeigu iš tikro tas novaja gazieta yra realiai rusų leidžiamas ir jie spiceliai tokius pievinius straipsnius leidžia, koks lrytis ar delfis(ir technologijos) kurie tik ir nori daugiau click'u užkimba ir perleidžia čia Lietuvoje. Aišku žmonės nėra visiški debilai ir supranta jog čia yra pieva, bet vat Rusų propogandininkai laimi, nes realiai žmonės tik pradeda labiau nepasitikėti savo žiniasklaida ir jaučiasi durninami. INCEPTION
sub 2015-02-27 13:28
Sakykit ką norit, bet realybę pakolkas labiausiai atspindi šis "propagandisnis straipsnis". Gal lucy plačiau paaiškins, ką skaityti kad nebūti kvailu ir durninamu.O jei tiksliau, tai delfių ir alfų neskaitau, man lrt žinios labiau patinka, tiksliau ir be iškrieptos nuomonės pateikiamos. Užsienio spaudą skaitau, bet žinios ten panašios į šią Pasakykit ruporai išminčiai, kaip jūs nustatote kur propaganda, o kur tiesa? Mėnulio fazėm netikiu, kaip ir kavos tirščiais... pasitikiu savim, faktais ir įrodymais... taigi Lucy, kaip ten nustatote kur propaganda, o kur tiesa? a?
Arns 2015-02-27 13:52
Sub, jei tiki viskuo kas parašyta,tai gal rytoj parašys jog ateiviai tikri, ir galėsi tuo "straipsniu" mojuodamas kitiem aiškinti jog tai tiesa. Šis straipsnis tai tipinis VBS produktas, kaip neminint jokių pavardžių, tik žongliruojant visiem įsimintomis frazėmis pateikti praeities kontekstą, įsivaizduojant jog kalbama apie ateitį. Dar iki "atrandant" tuos dokumentus (beje,kur jų išslaptinimas, jei jau taip) beveik žodis žodin buvo keliamos idėjos jog "suplanuota senai", "pateiktas pasiūlymas paremti", "suplanuota atimti", tik kad tai ėjo atskirų kelių tekstų pavidalu. Tad jei nekyla jokių sveiko proto minčių apie šaltinių ir teksto atranką, beviltišką kažką įrodinėti, nes čia faktų, kuriuos būtu galima kaip nors tikrinti, tiesiog nepalikta. Tobulas naujamintės tekstas. Įvykiai atitinka tekstą, bet ar tekstas nėra norimos siekiamybės kompiliacija?
Niko 2015-02-27 14:24
Na tikrai gaila, kad nesugebi suprasti ir atsirinkti informacijos. Turbūt nelabai su logika bendrauji. Pavyzdžiui, kad yra laikant, kad yra dvi pozicijos - rusijos "tiesa" ir viso likusio pasaulio tiesa. Pasaulyje daugybė valstybių, kiekvienoje daugybė naujienų portalų, žurnalistų, kurie yra laisvi ir nepriklausomi, jų nevaržo jokios valstybinės įmonės ir pinigai ir, daugiau mažiau, visų šalių naujienų agentūros, pavieniai žurnalistai ir pan. pateikia panašią įvykių eigą. Vientinelėje rusijoje absoliučiai visa žiniasklaida remiama kremliaus ir net BLOGus rašants asmenys turi užsiregistruoti, absoliučiai kiekvienas žodis sekamas ir susidorojama su opozicija - tiesą rašantys žurnalistai suluošinami ar net užmušami. Ir vienintelė rusija pateikia visiškai priešingą Ukrainoje vykstančių karo veiksmų eigą. Na, man atrodo, kad labai lengva suprasti, jog, akivaizdžiai, kremlius naudodamasis sau priklausančia žiniasklaida skleidžia melą (gi nelieps rašyti apie save blogai) ir atrodo labai kvaila tikėti sąmokslo teorijomis, jog visas civilizuotas pasaulis, visos žiniasklaidos tarnybos, visi pavieniai žurnalistai, kažkokiu tai būdu įkūrė sektą, kurioje susitarė rašyti vienaip, o ne kitaip. Mokytis reikia, jei net tokia absurdiška kremliaus propaganda sugeba suklaidint tave, kad nebesugebi, net informacijos atsirinkti.
sub 2015-02-27 14:32
Tai kurgi rašiau, kad tikiu viskuo, a? ar čia tavo eilinis "papiskim protą" postas? Ar teigiau kad čia ne propaganda, tik pasakiau kad titinka realybę. Jūs ką nemokate aiškiai skaityt kas parašyta, yik interpretuot?
sub 2015-02-27 14:35
Dar vienas išminčius, pasakė seniai žinomą info, kad Rusijoje yra kremliaus valdoma žiniasklaida, bet matyt nesvarbu ką berašyčiau, trolių atsakymai tokie pat, su paspeliojimas be atsakymų į klausimus. Skaityk ką rašiau tada comment...
Absoliutas 2015-02-27 16:25
as esu isitikines kad rusijos ziniaskliada sako tiesa. Negaliu to irodyti ir uz savo zodzius neatsakau, bet is ten sklinda tiesa.
Pjovėjas 2015-02-27 16:33
Amen