Kaip lietuviai reaguoja į karo grėsmės prognozes?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manas 2015-03-07 05:47
Man tai pikciausia ant ziniasklaidos kuri viska taip eskalavo ir itrauke mus i toki informacini kara. Tikrai yra kremliaus zmoniu kurie skaito tokius delfius, o cia pas mus po kokius penkis straipsnius per diena kepa jau kokie metai laiko, kokie rusai nieksai, kad tuoj tuoj mus puls ir reikia duoti atkirti. Jei nebuvome rusijos akiratyje pries Ukrainos konflikta tai dabar tikrai patekom, ka jau bekalbet apie zala lietuvos vezejams ir pienininkams, deka to informacinio karo. Sakysit: cia gi karas, negalima nereaguot. O karas ivairuose planetos vietose tai vyksta nuolat..
007 2015-03-07 07:58
Ne, sakysim, jeigu tu įsivaizduoji, kad Rusija vien dėl blogų sentimentų ir žiniasklaidos gali užpulti kitą šalį, tai nei velnio nesigaudai. Jeigu ir sulauksim kada nors Rusijos agresijos, tai dėl jos didesnių planų, o ne dėl vaikų darželio lygio pasisvaisčiojimų ar daugiau mažiau išsišokusių politikų.
manas 2015-03-07 08:47
tie darzelio lygio pasisvaiciojimai tai informacinis karas, o issisoke politikai su grybauskaite priesaky tai gaunas oficiali lietuvos uzsienio politika. Ziurek Zirinovskis kokia nesamone papeza tuoj visi uzsikabinam ir askaluojam, tas pats ir ten.
007 2015-03-07 10:51
Na taip, eskaluojam. Bet ar dėl to verta naudoti agresiją? Dėl Grybauskaitės? Šiandien burbuliuoja ant Rusijos, praeis keli metai, bus kita valdžia. Tas burbuliavimas tiek žalos nepridaro Rusijai, kad reikėtų karinės jėgos. Pabandykit save pastatyt į vadovų vietas ir dėl kokių priežasčių galėtumėt pulti kaimynę? Neatrodo, kad jei taip lengvai leistumėt sau dėl antipatijos visus aplink auklėti, tai sukeltumėt didžiulę įtampą vos ne visam pasaulyje? Ekonomika šiuo metu yra vienintelė sritis, kuri gali būti pajudinta.
Marius.brn 2015-03-07 11:20
Na gal pasiklausyk kokie Žirinovskio lygio komentarai, kuriuos gali lyginti su Šustausko lygio komentarais:)) Bet juokingiausia, tai kad informacinis karas neįmanomas vienapusiškai (t.y. Grybauskaitė & politikai prieš Rusiją anot tavęs) tai ką sakai, kad geriau sedėti tyliai po šluota, kai kažkas jau varo tą karą. Plius, automatiškai (gal to ir neturėdamas omenyje) pardavinėji savo sielą antrai pusei.