Lietuvos situacija Lenkijos akimis: baimintis yra dėl ko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2015-04-09 18:26
Scareware tik kam naudinga man įdomu tokį š pastoviai pumpuot.
Arns 2015-04-09 18:48
žinai, visagaliai reitingai. va kad ir delfis, tiesiog kasdien smūgiuoja kaip svarbu nežiūrėti rusiškų TV, kaip gėda klausytis muzikos ar domėtis kultūra(net jei tai kokia XIX a. opera), kaip kuriamas Putino įvaizdis...bet tuo pačiu ką jie patys parašo? Žiūri visas rusiškas naujienas ir ko gero už eilinį rusiškų naujienų žiūrėtoją greičiau sužino ir ištrimituoja kur lankėsi Putinas ir ką kalbėjo, pirmi galime sužinoti apie automobilių avarijas kokioj provincijoj. Galiausiai perspausdina užsienietiškus(!) straipsnius kuriuose užsienio marginalai žiūri tas pačias Rusijos naujienas ir dar pakomentuoja... Kaip sakoma sviestas sviestuotas ir jei ne lietuvių kalba, eilinis rusas norėdamas sužinoti kas nutiko Rusijoje, turėtu portaledažniau lankytis, nes net jie patys sau neskiria tiek straipsnių Beje, menkstant komentarų skaičiumi po tokiais straipsniais proporcingai sulauksime daugiau naujienų apie penius.Jie dabar 2-3 kart daugiau klikų renka,o komentarais net ir 5-7 kartus dažniau susilaukia dėmesio.
kionig 2015-04-09 19:13
Arns, tiesiai šviesiai - o koks tau skirtumas, kas apie pimpalus ir putytes šneka, o kas pastoviai užsiima Didžiosios Tėvynės ginimu.. Ar tiek jau gėda, jog Tu, Ernestas, Arėjas, Apo123, Katė, negalite permušti skaitomumu savo antiamerikietiška propaganda? Tad nematau jokių problemų, kad straipsniai apie penius sulaukia daugiau dėmesio, nei kokie varganai apmokami Arno ir kitų komentarai
Arns 2015-04-09 19:21
aišku, žinosiu, čia specialiai kionig mane sabotuoja talpindamas straipsnius apie penius. Antraip gi galių pasiekti tikslą, kad mane kas išgirs Nuo šiol reiks penkiskart per dieną talpint erotinius straipsnius, gal net tokio pobūdžio: http://balsas.tv3.lt/gaires/seksas
Shioks 2015-04-09 19:28
Rimtai paemus. tai jei ne 20 straipsniu apie telefonus, 10 apie zmogaus lytini gyvenima, 40 rusai puola, 50 kokie smagus youtube video per savaite , tai neverta butu skaityt "technologijo"aka bukalogiju. O siaip islenda normalesniu straipsniu i technologiju puse per savaite koki 15 daugiausiai.
tomzaslt 2015-04-09 19:42
NA puiku , tėsiog puiku... 15min straipsnius perpspausdinesit dbr , kuriuos 15 min paėme iš tokio pačio lygio šudatinklio. Gėda vyrai GĖDA!
2015-04-09 19:47
Prieš porą dienų tiek delfis, tiek technologijoslt perpublikavo tą patį straipsnį iš užsienio spaudos - ironiška, bet delfio versija buvo išsamesnė, aiškesnė ir kokybiškesnė...
Pezas 2015-04-09 22:32
O pagal rusų meilės propaguotojų dabar situacija rami ir tvarkinga? Lietuva nepatiria jokių grėsmių? rusai ginkluojasi šeip sau? O gal ten net ne rusai?
Shioks 2015-04-09 22:47
Kodel Rusai ginkluojasi? Rusai persiginkluoja, atnaujina savo karini inventoriu, kurio didzioji dalis tikrai atitarnavus jau . Kaip visos salys ginkluojasi, tai ir Rusijos nereikia isskirti, Kinai kur kas didesniais mastais ginklus perka ir gamina, nei Rusija... : )
interactive 2015-04-09 22:55
Kad ir kaip nekenčiu vatniku, nu bet blemba, kiek galima tokį šūdą rašyti? Skaitosi technologijų tinklapis, pusė straipsnių apie putka, ruskius, nato, kita puse apie 5 metų senumo youtubes klipukus, sukretusius pasaulį ( tiksliau sakant 1000 idiotu ir vieną technologijų redaktorių).
trapecijus 2015-04-11 02:21
Įdomus, tamsta, žmogus, tu, Arnai. Tikiuos nesuklysiu taip pavadinęs. Peržvelgiau tamstos įmestą nuorodą, perskaičiau kelias antraštes, prisiminiau tamstos meilę Putinui ir... Nu.. Tokios negražaus vaizdinio savo galvoj dar nebuvau įsivaizdavęs... Nepyk, gerbiu už nuomonę, pažiūras, jų ginimą, bet įmesta nuoroda kažkaip mane nuteikė nekaip... Nuvylei Arnai. Aš tokių straipnių neskaitęs...
Ernestass 2015-04-11 03:15
Prisimenu aš šį puslapį vos ne nuo jo įkūrimo pradžios. Tiesa sakant man yra gaila kuo jis patapo tačiau mano nusivylimas čia nesibaigia. Baisiausia yra, kad žmonės yra taip lengvai paveikiami dabar mums pastoviai brukamos propagandos. Straipsniai nuo Krymo apie Rusiją pradėjo eiti vos ne kas dieną ir retas kas susimastę kas čia dedasi. Žinoma, gerai, kad dabar jau ir daugumai kitų įkyrėjo straipsniai einantys kas dieną, bet vargu ar jie greitai nustos čia plūdę. Rusams šiais laikais net nebereikia nieko daryti, mačiau kaip šmeižtas yra oficialiai platinamas netgi aukšto ranko politikų kurie siekiant popiularumo gaudo naivus žmones su sava retorika. Bijau, kad dar ne vienas bukas sprendimas bus padarytas politikų dėl grėsmės kurią jie patys sukurią.
kionig 2015-04-11 09:33
Pvz Rusijoje riboti raiškos laisvę internete? http://www.washingtonpost.com/news/the- ... ?tid=sm_fb
Arns 2015-04-11 15:49
Topinis demokrato komentaras. Įsirėmink. Gi žinome, jog yra tik viena tiesa ir bet koks svarstymas, abejojimas, diskusijos yra valstybės išdavystės požymis. Už tai tremtis arba sušaudymas.
kionig 2015-04-11 19:44
Matai čia dar daug demokratijos, neskaitant tavo Didžiosios tėviškės, kurioje už valdžios kritiką jei ne sušaudymas, tai kalėjimas arba baudos, įvairūs spaudos draudimai. Tad džiaukis demokratija, kai dar gali garsiai rėkti, kokia ten neišpasakyta ta didžioji tėviškė Rusija ir kaip joje "gera" gyventi. Jeigu tas bet koks svarstymas ir abejojimas, nebūtų praskiestas tipinėmis Kremliaus klišėmis, tai nepasakyčiau, kad kažkas blogai, bet jeigu tokie kaip paleckiukas aiškins nebūtus dalykus ganėtinai svarbiais istoriniais momentais - tai tikrai galima traktuoti kaip išdavimą. Na, nebe 19-20 a. Gulagų ir koncentracijos lagerių nebėra, daugiausia ką gali gauti tai tik administracinę baudą arba kalėti porą metelių. Štai tau ir demokratija. O jeigu ji kuo nepatinka - keliai į Kremlių atviri, gal ten atrasi save ir savo pašaukimą.
Arns 2015-04-11 20:43
Apie kokį tavo objektyvumą galima kalbėti, jei jau viską vertini kaip pataikavimą Rusijai? Žinai, buvo toks veikėjas ra2, tai tu esi lygus jam. Gal net jo kliedesius buvo įdomiau skaityti, nes savo įsivaizduojamų dalykų nebandydavo įkišti mėšlinais pirštais į burną,o tu tamstele kiši ir dar kaip moderatorius vaizduoji jog visus vertini lygiai (p.s kaip čia išeina, kad atsakyti į visas diskusijas suspėji,o įžeidinėjančius komentarus tik dvigubasnulis redaguoja.prieš savus nekyla rankos? )
kionig 2015-04-11 22:34
Arnai, tau 15 metų, ką? Ar dar nepasiekei brandos? Jeigu tau ne tiek, tai pats laikas pripažinti, kad nesi vaikas, o ne verkti dėl kiekvieno kandesnio pareiškimo. Taip kad geriau dėstyk argumentus ir svarius, o ne žiūrėk kas ką veikia. Kadangi čia lankosi suaugę, bent jau didžioji daugma, tai vaikiškų replikų moderavimas nebetenka prasmės, nes nei ten jų išvengsi, nei dar kažką padarysi nebanindamas, o ir prieš banus vaistų yra, tad žinau ką darau, načialnyko man nereikia, ačiū.
Arns 2015-04-12 12:24
parekomenduočiau palandžioti po technologijos.lt archyvus ar pasidomėti kaip vyko moderavimas , ar kaip visuomenė reaguoja kai kur nors,tegu ir facebook, žinomi žmonės bendrauja netaktiškai ir dar turi galimybe savose diskusijose nutildyti/ištrinti nepageidaujamas nuomones, tačiau nesitikiu jog trenininginis-bambalinis stilius pas tave pasikeis. Na tiesiog ne visiem įgimta turėti etiketą. Neveltui yra pasakyta, kad iš pono elgetą padaryti nesunku, o iš elgetos poną sunku. Įšokai reikiamu metu, ir matyt trūksta drąsos kitiem pasakyti, jog gėda visiems darai.
Absoliutas 2015-04-14 16:15
Subyrejo sovietu sajunga, subyers ir ruskynas.
Kodilodinoza 2015-04-17 19:34
Todėl kinai ir ginkluojasi, nes ir patys bijo rusų