Kiek kartų per savaitę gali mylėtis vyras, jei nenori tapti impotentu jau 40-ies?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jumbo 2015-04-28 12:12
"...pagal ES standartus..."
Mbucks12 2015-04-28 12:25
Man tai čia atrodo visiška nesąmonė. Seksas kaip tik jaunina organizmą ir neduoda pasenti. Pabandykit gyventi be tyčinio sėklos išsiliejimo (seksas, masturbavimasis) metus ir pažiūrėsit kaip pradės slopti noras. O dar per kelis metus yra rizika iš tikrųjų tapti impotentu. Jeigu porno aktoriai duodami view sako kad kasdien mylisi po kelias valandas ir po n kartų ir jiems nieko neatsitinka, manau niekas ten nesusidėvi ir jokio baigtinio skaičiaus nėra.
trapecijus 2015-04-28 12:48
Man šito profesoriaus ''baigtinis skaičius'' irgi ne kartą užkliuvo. Dėvisi matai... O kaip apie regeneraciją? Moterim nesidėvi. Bent jau neužsiminta.
vanduo4 2015-04-28 19:09
- O kaip dėl masturbacijos? Teko skaityti, kad per dažna masturbacija išsekina organizmą; - Tačiau jeigu masturbuojantis sėkla neišliejama, taip yra sveikiau visai lytinei sistemai, nei išlieti sėklą kiekvieną kartą. Ar tai tiesa?
Sim 2015-04-28 19:45
Žiūrint kas yra per dažna masturbacija. Jei porą kartų per dieną tai normalu, su laiku tas noras tai blės tai pakils. Spermos gamybai reikia energijos, valgyk maistingą maistą ir neišsekinsi. Juk jei jausi diskomfortą, pavargęs raumuo, to nebedarysi. Sulaikyti sėklą nėra sveika, jei jau pradėjai tai ir pabaik. Prieš baigimą sėkla atbėga iki prostatos, net jei tu ir nebaigi, ji kažkur turi išsivaikščioti, gali pakliūti ir į šlapimo pūslę. Vyrams dėl to ir būna šlapi sapnai ar nenumaldomas noras masturbuotis - sėkla nori atsinaujinti, ir ją reikia atnaujinti. O moterims vyksta mėnesinės. Esmė yra giminės pratęsime, ir vyrai ir moterys turi limitus. Gamta taip užprogramavo jog senas žmogus nesugebės užauginti savo palikuonių, taigi lytinės funkcijos silpsta. Visos ląstelės turi ribotą dalijimosi skaičių, tarp jų ir sėklidės. Kai jų limitą išnaudosi - nebevyks testosterono gamyba, nebebus erekcijos.
avery.jackson 2020-05-27 14:30
KAIP AŠ MANO EX HUSBAND GRĮŽTI SU DR Ilekhojie ....... Mano vardas Avery Jackson, iš Kanados, noriu greitai pasakyti pasauliui, kad egzistuoja tikras ir efektyvus internetinis rašybos ratukas, galingas ir tikras, jo vardas yra dr. Ilekhojie, jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju Ilekhojie, jis ištarė man meilės burtą, o mano vyras, kuris teigė neturįs ką veikti vėl su manimi paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien man malonu pranešti jums visiems, kad šis rašybos žinovas turi galią atkurti nutrūkusius santykius ir juos sugrąžinti. nes dabar labai džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga jo pagalba, dr. Ilekhojie taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pavyzdžiui, skyrybų bylų, teismo bylų, mirties burtų, dvasinės apsaugos problemų sprendimą. Ačiū! susisiekite el. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259