Neįtikėtini vyrai: kaip atrodo sumedėjęs žmogus, tįstantis veidas ir į komiksų herojus norintys būti panašūs drąsuoliai (N-18, Video)  (0)

Pristatome keletą vyrų, kurie neabejotinai privers pakelti bent vieną antakį. Įspėjame: kai kurie vaizdai gali šokiruoti net visko mačiusius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Romario dos Santos Alves

25-erių brazilas Romario dos Santos Alves aplinkinių žvilgsnius traukia dėl neįprastos figūros. Jaunas vyras taip mėgsta filmų bei komiksų herojų Halką, jog daro viską, kad tik būtų į jį panašus. Romario į raumenis švirkščiasi steroidus ir kasdien mankštinasi. Į žiniasklaidos akiratį brazilas pateko po to, kai paaiškėjo, jog jis švirkščiasi ne tik steroidus, bet ir alkoholį bei aliejų, taip rizikuodamas savo gyvybe.

Sanju Bhagat

Indijoje gyvenantis Sanju Bhagatas į keisčiausių vyrų sąrašą patenka dėl to, jog pilve nešiojosi savo neišsivysčiusį brolį dvynį. Kai vyrui buvo trisdešimt metų, į daktarus jis kreipėsi dėl to, jog ėmė augti pilvas. Kai medikai peršvietė indo pilvą, radinys juos gerokai nustebino: Sanju pilve jie aptiko neišsivysčiusį brolį dvynį, kuris visą gyvenimą augo kaip parazitas. Atlikus operaciją paaiškėjo, jog plilve augęs dvynys jau turėjo rankas ir kojas.

Manna Mondal

Manna Mondalis – dar vienas indas, pasaulį sukrėtęs neįprasta išvaizda. Šio vyro veidas atrodo taip, lyg tirptų. Be to, jog aplinkinių žvilgsnius traukia savo išvaizda, neturi akies, ausies ir daugelio dantų, vyras gyvena pakankamai normalų gyvenimą. Jis yra vedęs, augina keturis vaikus. Gydytojai iki šiol nežino, kodėl M. Mondalio veidą žaloja nepiktybiniai augliai ir siūlė daryti plastinę operaciją, tačiau visame pasaulyje išgarsėjęs vyras šio pasiūlymo atsisakė.

Sultan Kosen

Sultanas Kosenas yra aukščiausias pasaulyje vyras. Jo ūgis – 2,51 metro. Gineso knygos rekordininkas gyvena Turkijoje ir mielai demonstruoja savo neįtikėtinai dideles rankas bei pėdas. Kiti jo šeimos nariai yra normalaus ūgio.

Danny Ramos Gomezas

Danny Ramos Gomezas – tai neturtingas žmogus iš Meksikos, sergantis reta liga ir dėl jos išgarsėjęs visame pasaulyje. Dėl padidėjusio veido ir viso kūno plaukuotumo jis dar vadinamas “Vilkolakiu” ir yra panašus į fantastinio filmo herojų. Tačiau Danny – paprastas vyrukas, turintis merginą, dukterį ir mėgstantis žaisti kompiuterinius žaidimus... Nuo tos pačios ligos kenčia ir šio neįprastos išvaizdos vyro brolis. Jiems net buvo pasiūlytas vaidmuo seriale “X-Failai”. Chandra Wisnu Indonezietis Chandra Wisnu iš minios išsiskiria savo neįprastu kūnu – jis nusėtas į burbulus panašiais odos dariniais.
Gydytojai vaistų šiai ligai išgydyti dar neturi, tad vyras, kuriam dabar 57-eri, su tokia išvaizda gyvena nuo 19 metų.



Henry Damon


37-erių Henry Damonas pasaulyje taip pat garsėja savo neįprasta išvaizda ir meile komiksų herojams. Mat jis darė viską, kad tik būtų panašus į blogietį Red Skull iš “Marvel” komiksų knygos. Vyras net kreipėsi į chirurgus, kad šie pašalintų jo skruostikaulius, nupjautų dalį nosies. Vėliau lankėsi tatuiruočių salone, kur meistrai jį darė kuo panašesnį į mėgstamą herojų.



Dede Koswara


Dede Koswara dar kitaip vadinamas “žmogumi-medžiu”. Jo išvaizda neįprasta tuo, kad galūnės yra tiek suragėjusios, jog atrodo lyg medžio šakos. Sudėtinga liga sergantis Indonezijoje gyvenantis vyras negalėjo pats nei valgyti, nei rašyti trumposios žinutės telefonu, tad chirurgai jam atliko kelias sudėtingas operacijas ir sumažino ataugas. Dabar D. Koswara daugelį darbų gali atlikti pats, tačiau vis dar išsiskiria savo išvaizda, nes ataugų vėl tik daugėja...


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(14)
(10)
(4)

Komentarai (0)