Taksistė: vyrams taksi automobilį vairuojanti mergina – kažkokia anomalija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Katė 2015-06-25 10:55
Mergina stebisi, jog vyrai stebisi, kad ji dirba taksiste, bet nesistebi, jog moterys nešioja dėžes sandėlyje. Galiu paaiškinti neišmanančiai merginai: dėžes nešioti gali kiekvienas, o automobilį moterys vairuoja labai ir labai prastai. Na taip prastai, jog gera vairuotoja statistiškai tarp moterų pasitaiko kaip gimdęs vyras tarp vyrų. Asmeniškai, į moters vairuojamą taksi sėsti vengčiau. Tik po trijų su važiavusių keleivių rekomendacijų.
sielinas 2015-06-25 11:50
Pakeiskit požiūrį ir nebereiks stebėtis.
Splius 2015-06-25 12:36
Tik, kad pagal statistika vyrai 10 kartu dazniau avariju padaro nei moterys...
peeplt 2015-06-25 12:48
Kad pagal statistika vyrai padaro daugiau avariju tai nereiskia, kad moterys geresnes vairutojos. Pagal statistika kuo geriau moki plaukti tuo didesne tikimybe kad nuskesi, pagal statistika shumaheris butu draudiku siaubas. Ir dar neaisku kaip ta statistika buvo rinkta. Procentiskai vyru daug daugiau vairuoja del to ir avariju statistika nevyru naudai. O gal ir ne delto. Mano pastebejimas kad moterys daug atsargiau vairuoja, bet tai nedaro ju geresniomis vairuotojomis, tiesiog jos atsargesnes. O kas geriau vairuoja tai savaime aisku. Ir taip yra ne del to kad moterys blogesne. Tiesiog toks kulturinis veiksnys. Moterys tame reikale turi maziau patirties ir tiek .
Katė 2015-06-25 12:58
Nesutiksiu. Čia jau pasireiškia lyčių skirtumai, kai kas skirta tik vyrui, kai kas tik moteriai. Darbo pasidalinimas - vyrams medžioklė o moterims uogavimas, pasiskirstė ne dėl „kultūrinių veiksnių“. Darbą dalindavosi pagal sumanumą jį atlikti. Aš moterims sakau - norit vairuoti moteriškai (trečia juosta, greitis 50 km/h), nusitieskit savo kelius. Šituos kur dabar yra nusitiesė vyrai savo poreikiams.
immortallt 2015-06-25 13:09
Savaimė aišku daugumai Pilnos gatvės vyrų, manančių, kad gerai vairuoja, bet aš su dviračiu geriau važiuoju, nei jie. Taip pat pažįstu ne vieną merginą, kuri vairuoja geriau nei vidutinis vyras. Ir ką? Moterys turi prastesnį erdvės suvokimą, bet atsargiau dažniausiai vairuoja. O šiaip tie, kurie sako, kad nė karto avarijos nepadarė yra patys pavojingiausi. Jie tiek avarinių situacijų ir avarijų sukėlę, kad net kraupu būtų.
bat0nas 2015-06-25 15:24
Mano patirtis maždaug tokia: Jeigu pastebi keistai priekyje besielgiantį vairuotoją (keisti manevrai; neapsisprendimas, kuria juosta važiuoti; 3 juosta 50km greičiu; "miegojimas prie vairo"; rikiavimasis be posūkių ir jokio stabdymo ir aibės kitų variantų), kaip taisyklė pasivijus pamatau: garbaus amžiaus vairuotoją, moterį arba vyrą kalbantį telefonu. Itin retais atvejais tai būna tiesiog vyriškis/jaunuolis. Kaip taisyklė - kažkuris iš mano paminėtų variantų. Neturiu absoliučiai jokių blogų minčių moterų vairuotojų adresu (tegu tik daugiau). Bet fakto nepaneigsi - jos vairuoja moteriškai ir tai matosi.
Atk 2015-06-25 19:20
Taksistai tokius pinigus didelius ima, kad manau gal geriau jų nebūtų. Ir neva padaro tai kokią neįtikėtiną paslaugą. Kartais dar tarėmės viena, o buvo kita.