Maskva drėbė Europai: jūsų įstatymai – niekai, mes jų nesilaikysim

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Katė 2015-07-18 13:53
Juokingiausia, jog savo nuomonę apie politinius rusų KT sprendimus porina lietuviško KT pirmininkas Žalimas, t. y. juokiasi puodas, jog katilas juodas. Lietuvos KT pradėjo ciniškai pataikauti politiniams vėjams ir šluostytis užpakalį Konstitucija gerokai anksčiau, nei tą pradėjo daryti rusų KT. Rusai iš mūsų tik mokosi.
Shinigami 2015-07-18 14:43
Už tarptautinės teisės pažeidimus niekas į kaleima nepasodins, bet iš tarptautinės erdvės išmesti gali. Uždarys rusus kaip šiaurės korėjiečius ir galės kukuoti jie ant supuvusiu kelmų.
Katė 2015-07-18 14:51
Kad rusai kitiems reikalingi labiau, nei tie kiti rusams. Dėjo rusai ant uždarymo, 70 metų buvo uždaryti aklinai, priprato. Ir kai valstybė užima šeštadalį žemyno, „uždarymas“ gaunasi labai jau sąlyginis. Šiaip tai pusė pasaulio (kurioje nekenčiama JAV) ne tik kad neuždarys, bet plačiai atvers - na, iš vis gaunas juokingas „uždarymas“.
aurimokas 2015-07-18 15:10
Galėtų Lietuviai imt pavyzdį. Lietuviški įstatymai turėtų būti aukščiau ES CK įstatymų. Tačiau kaip TSRS, taip ir ES, mūsų valdžia laižo subines Briuselio centriniam komitetui ir aklai vykdo visus nurodymus, nors tie nurodymai ir žemina mūsų žmones. Galim ir vėl draugiškai uždainuoti: "Tarp lygių lygi ir laisva..."
Katė 2015-07-18 15:16
Kaip greit apsisuko istorijos ratas.
SPeed_FANat1c 2015-07-18 15:37
kuo jie save laiko cia kad gali nesilaikyt pasauliniu istatymu. Visai isnaglejo.
Niko 2015-07-18 16:10
O nuo kada teroristai laikosi tarptautinių įstatymų? Bučiau rusas, kovočiau su šia banditų valdžią iki galo, jie rusijos valstybę baigia nuvaryti iki "islamo valstybės" ar Š. korėjos. Rusai, nebūkit tokie apgailėtini, kilkit į kovą, neleiskit teroristams valdžioje tyčiotis iš visos šalies! Visi puikiai supranta, kad vienintelis būdas rusijai išlikti ir pagaliau tobulėti - įstoti į ES, tad verkit banditus iš savo valdžios ir siekit prisijungti prie mūsų laisvojo pasaulio. Tiek daug žmonių rusijoje, o saujalė kgbistinių idiotų viską valdo.
vladas34 2015-07-18 16:53
nematau as cia jokios laisves ES sajungoje jeigu valstibe draskoma is isores ir paminama Valstibes KONSTITUCIJA po ES sajunga, tai kokia cia laisve ir demokratija kad vistiek turi paklusti didziajam broliui.
Katė 2015-07-18 17:04
Šiurpas ima, juk prieš 25 metus Sąjūdyje tvirtai sau prisiekėm, jog Lietuva per amžius bus laisva, o štai jaunoji karta, lyg tarybiniai komjaunuoliai, savo gimtine vėl laiko plačiąją tėvynę. Jokia sąjunga netruko amžinai, ES neilgai trukus grius (Graikija, Britanija, Prancūzija po LePen atėjimo), ką darys ES fanatikai, kai plačiosios tėvynės nebeliks?
Niko 2015-07-18 17:06
Su tokiu supratimu tu gal eik į Delfi.lt komentuoti, čia būtų gerai išlaikyti išsilavinusią auditoriją. ES yra pati laisviausia pasulyje sąjunga, nėra nei vienos geresnės alternatyvos, šiuo metu tai pati geriausia laisvojo pasaulio sistema, žinoma ne tobulybė, bet tobulybė ir yra siekimybė, kurios ES siekia pastoviai darydama reformas. Esame laisvi, dirbame ką norime, kur norime, kalbame kokia tik norime kalba, keliaujame be sienų, vizų, vieną dieną gali gyventi vienoje šalyje, kitą - kitoje. Tai vienintelis kelias į taiką. Vokietija susitvarkė, dabar es narė, liko fašistinė rusija. Reikia ir jai reformų, stoti į ES, kitaip, kremliuje šiuo metu sėdintys teroristai, niekada neleis pasaulyje įsivyrauti taikai.
Niko 2015-07-18 17:08
Jau geriau laisvi su ES, nei okupuoti ir suvaržyti rusijos. ES tai vienintelis ir geriausias variantas Lietuvai ir visom valstybėms, kurios nori stabilumo ir saugumo. Kitos, geresnės alternatyvos nėra ir dar ilgai nebus.
Niko 2015-07-18 17:12
Puikus pvz Ukraina, neįstojo ji savo laiku į ES ir NATO, tai ką dabar ten rusija išdarinėja? Jei ne ES ir NATO, tai gyventume miškuose ir bandytume išstumt rusiją iš Lietuvos teritorijos.
kiesza 2015-07-18 17:49
O kodėl Baltarusiai, kazachstaniečiai, Suomiai negyvena (ar nebegyvena) miškuose ir nestuma iš jų Rusų ? Ukraina irgi galėjo pasirinkti tokį kelią, bet ji pasirinko ne tik, kad negyventi miške, bet ir nestumti Rusų pakalikų iš šalies. Šalis 50 milijonų dūšių, o dalį jos teritorijos užėmė kogero vieno prakutusio oligarcho remiama gauja. Tereikia paskelbti bent jau dalinę mobilizaciją ir pražygiuoti iki rytinių sienų likviduojant priešus. O dabar Ukraina Rusijai leido pasijusti it Vakarų valstybei po sėkmingo kryžiaus žygio. Mobilizacijos atvėju aukų būtų, bet jos bent parodytų Ivanui, kad čia laimės nebeieškoti.
stdio 2015-07-18 18:21
Pagal trolių skaičių ir aktyvumą po straipsniu žymiai aiškesnis kontekstas tampa. Troliai labai aktyvūs? Vadinasi šį kartą Vladimiras gerą nesąmonę iškrėtė.
Katė 2015-07-18 18:23
Pritariu. Suomiai iš viso yra puikus pavyzdys, kaip gudrumu reikia tvarkytis. Juk 1939-1945 metais rusai aneksavo trečdalį Suomijos, bet suomiai ne tik kad netrimitavo pasauliui, kaip dabar Grybauskaitė, apie teroristinę valstybę, bet nurijo kartėlį ir dantis sukandę, šypsodamiesi rusams ėmė aktyviai su jais bendradarbiauti ekonomiškai. Visas Suomijos gerbūvis sukurtas dėl šilto bendradarbiavimo su TSRS, juos gudriai numelžiant.
UTF16 2015-07-18 18:25
Teko kartą „padiskutuoti“ su vienos iš tokių šiknaskylių – Saudo Arabijos – atstovu. Teko apie šitą šiknaskylę padiskutuoti ir su „Tūkstančio ir vienos nakties“ prisiskaičiusiomis lietuvaitėmis. Prievarta ir nesiskaitymas jiems nėra kažkoks reikšmingas dalykas. Na, nes „kodėl gi visur turi būti taip, kaip mus,“ t. y. ES? Kodėl visur negali kaboti pakaruokliai, kodėl visur turėtų būti viešai nekapojamos galvos? Kodėl visur turi būti leidžiama išpažinti kokį norį tikėjimą? Su rusais kažkas panašiai. „Kam mums ta laisvė? Kam mums tos galimybės?“ Kurie nepatenkinti, paprastai bėga iš ten po velnių. Kiti slepiasi po lapais arba galiausiai kraujo klane vidury gatvės. Na ir galų gale – Putino užgaidos niekaip nepraeitų, jei dauguma nebūtų patenkinti. Kiltų bruzdėjimai. O dabar visi ploja katutes. Ir gyvena šūde.
Niko 2015-07-18 18:55
Baltarusiai ir kazachnatiečiai gerai gyvena? D Kremliaus marionetės jų valdžioje sėdi, totalus totalitarizmas, nėra žodžio laisvės, ką liepia putinas, tą jie privalo daryti. Suomija? Suomija palaiko labai gerus santykius su ES ir NATO, dabar yra daug svarstoma, bet jei Suomija nuspręs visgi kolkas nestoti į ES, bus pasirašyta artimo bendradarbiavimo sutartis. Na ir palygina troliai žiaurioje priespaudoje gyvenančius baltarusius ir kazachtaniečius su laisvuoju pasauliu... Šeimininkai nepamokė ką reikia rašyti šiuo atvėju?
Niko 2015-07-18 18:59
Manau, čia išsilavinimo trūkumas. Visgi labiau neišsilavinę už rusus yra tik afrikiečiai. Pakiltų rusų intelekto lygis, putinas būtų sudraskytas į gabalus iškarto.
mobilunkas 2015-07-18 19:15
tarkim i valstybes, atsakingas uz tarptautine teise, ateina islamo teroristai ir pakeicia tarptautine teise iki viduramziu inkvizicijos laiku istatymu. Artikrai reikia laikytis tada tarptautines teises ir teigti kad ji virsesne uz vietine demokratine konstitucija? Turi but galimybe ratifikuot tokius istatymus ir galimybe nuo ju atsiribot, nes kitaipprazus kazkuri valstybe
Katė 2015-07-18 19:28
Supratau, kokio išsilavinimo esi pats. Nežinai, jog Suomija seniai priklauso ES, o dėl rusų išsilavinimo vienas emigrantas kadaise taikliai išsireiškė: Tankiai rusų apgyventame Niujorko rajone knygynai kas šimtas metrų, apgyventame amerikiečių - kas 50 kilometrų.