Rekordininkas viso pasaulio mastais: „Man sakė – jeigu mesiu dirbt, numirsiu“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jinxas 2015-09-08 13:09
Ačiū jam už darbą!!! Visada stengiuosi žiūrėti jo laidas, o laidos vertos būti išleistos DVD/BD ar dar kokio D formatu
lucy 2015-09-08 13:25
Žmogus, kurį tikrai gerbiu. Laidos būna tikrai įdomios.
Audrius 2015-09-08 17:25
o gal vizgi gera mintis nustot pezet, m? kiek galima tas nesamones skleist. senoli, tau jau senai laikas i anapili..
Creatium 2015-09-08 17:48
Nu rimtai. Galėsi tu jo vietą užimti. Kadangi esi protingas, išsilavinęs, analitiškai ir šaltai mąstantis
Audrius 2015-09-08 18:16
nenoriu as pasakeliu pasakotojo bobutems vieta uzimti. Bet rimtai, kokie jo credentials? Kas jis? Buves partinis jureivis, chamelionas visa laika keites nuomone ir taikesis prie sistemos. O dabar dirba sugedusiu telefonu perpasakodamas kitu straipsnius...Kaip galima toki sh vadinti zurnalizmu. Kada paskutini karta jis pats vaziavo i kokia afrika, dare tyrima, tiesiogiai kalbejo su zmonemis, su savo saltiniais, pareigunais etc? Sitas puvekas taip nedaro, jis tiesiog pletkina... Nesuprantu kas sugalvojo, kad jis autoritetas. Kad senas ir dar kruta? Del to? Paziurekit jo laidu archyva ir ka jis kalbejo, pvz, apie Irako kara, Busho administracija, realiai bet ka svarbus. Visur nusipezejo kai vyras. Su David Attenborough jo ne is tolo negalima lyginti. Ten zmogus visa gyvenima paskyre gamtosaugai, jos tyrimams, visuomenes svietimui. Pats su gorilom gyveno, tai yra zurnalistas is didziosios raides. Cekuolis tuo tarpu, eilinis betkokio baro diedo megstantis pletkinti. Zodziu, senelis, nori jaustis reikalingas, uzsiimti kazkokia veikla, kaip pats sako kad nenumirtu-viskas su tuo okay, tik prie ko cia autoritetas ir pagarba jam?? Tegu sau peza ten vienas, who gives a sh**t
Creatium 2015-09-08 20:16
Nu tai sakau. Tu va toks šaunuolis, galėtum eit ir papasakot viską kaip ten yra. Turi žinių, patirties, tikras žinovas esi
kionig 2015-09-08 21:47
Nemačiau nei vienos Čekuolio laidos. Nesijaučiu, kad kažką praradau.
Arns 2015-09-08 22:03
Kažkodėl visai nenuostabu. Siauras akiratis, agresyvi retorika, visų skirstymas į savus ir priešus. Visiška priešingybė tam ką Čekuolis visose savo laidose daro. Tikrai būtu neįdomu. Su visokių Užkalnių pasisakymais ir suvarymais nė nepalyginsi. Čekuolis nenurodys ką šiandien reikia užpulti ir aplieti srutomis.
lucy 2015-09-09 01:45
LOL, bet tai kaip pirštu į akį
vazzy 2015-09-09 07:27
o tikrai prarandi, garantuotai, aš jau skaitau save kaip besidominti pasauliu, tačiau kiekvienoje jo temoje yra daugybė man naujos informacijos, nesvarbu apie ką eitų kalba, ypatingai Čekuolis pabrėžia Kinijos augimą, Islamo pasaulį - apie ką Lietuvos spauda apskritai nerašo.
kionig 2015-09-09 08:41
Seniai TV nebežiūriu, bent jau lietuviškų kanalų, gal kokią vieną kitą laidelę, kurią gali pasirinkti internete. Tiesiog tomis temomis galima pasidomėti internete atsirinkus šaltinius. Nėra labai sunku, kai internetas po ranka. Bent jau tiek gerai, kad Čekuolis pateikia suvirškintą info. Nėra jis kvailas ar visiškai nupezęs, bet bent jau aukščiau popso yra. Lietuviškoji spauda tikrai nerašys to, kas nėra įdomu daugumai ir dėl to sumažės reitingai bei lankomumas. P.S. O lietrydžio interviu tai ilgas ir banalus pilnas beletristikos. Tegu dar uždavinėja klausimus, kiek kartų per dieną mylisi
Audrius 2015-09-09 09:08
Viskas atrodo geriau, kai lygini su LT spauda. Bet ko galima tiketis? 2.9milijono biednu gyventoju, is kuriu koks 150-200k aktyvesnes, kazka veikiancios populiacijos. Tai kai laidos daromos vidutiniam gyventojui, toks sh ir gaunasi. Kas del pavargusio senelio pasakeciu, tai vaikai, o jus nenorit ismokt anglu kalbos ir patys tiesiai vartoti aukstos kokybes informacija? Nereiks klausyt puveko blevyzgu..
peeplt 2015-09-09 10:30
O man Čekuolis patinka. Niekada neperjungiu kanalo jai Čekuolis šneka. Patinka jo dėstymo stilius. Daugelis šneka apie "teisingesnę" informaciją iš pirmų šaltinių. O ar daugelis turite laiko naudotis tais "teisingais" šaltiniais. Gilintis į rytų kultūrą tam kad suprasti kilusio konflikto esmę. Arba domėtis Kinijos istoriją kad suprasti šių dienų Kinijos politikų sprendimus. Kai kam gali nepatikti Čekuolio požiūris į vienus ar kitus pasaulio įvykius, bet nevisi žmonės turi laiko analizuoti tuos pirminius šaltinius. Čekuolio talentas paaiškinti sudėtingus politinius, istorinius ir kultūrinius reiškinius labai paprastais visiems suprantamais žodžiais. Per tą paprastumo prizmę dažnai pamatai įvykius visai iš kitos pusės. "Teisingi" šaltiniai dažniausiai būna tik sausa statistika ar kažkokių įvykių aprašas. Čekuolis visus įvykius nupasakoja remdamasis skirtingų kultūrų istorijos, tradicijų ir faktų sinteze.
Audrius 2015-09-09 11:11
yra mesytes tamstos argumetuose, tik tokiu atveju svarbu suprasti, kad Cekuolis, VISU PIRMA, desto SAVO nuomone, o ne objektyvius faktus (jei toks dalykas isvis egzistuoja). Bukim kritiskai mastanti tauta, o ne aveliu banda. Dabar LT labai populeru kalbeti apie piktas propogandas, tai va, cia labai geras pigios ir nekokybiskos propogandos pavyzdys. Vos krutantis diedukas renkasi egzotiskas temas ir peza apie jas savo nuomone viska ivilkdamas i atrankiotus faktus. Ir viskas cia gerai, tegu jis sau peza savo pasakeles, bet bent vienas paaiskinkit kodel jis yra laikomas autoritetu/ekspertu/zurnalistu? Bukim biedni, bet teisingi, vadikim jo ta visa reikala celuolio pasakecios ir nebus jokiu nesusipratimu. Kas del sausu faktu ir skaiciu, tai nieks apie tai nekalba. Tiesiog siulau pasidometi ka kalba pasaulinio lygio intelektualai ir patiems susidaryti nuomone apie pasaulinius ivykius. Siulau pradeti nuo Noam Chomsky. Sekmes!
UTF16 2015-09-09 11:14
Pripažink bent, kad truputį geriau nei gudrų vaidinti prie kompo interneto forume.
Audrius 2015-09-09 11:37
vaikai, suprantu, kad visi labai myti musu mielaji seneli ir kad nesmagu, kai kazkas "stumia" ant sventu dalyku. nesigincyju, kad jo pasakojimai kai kuriems yra labai idomus. viskas cia okay. kalba eina apie kritini poziuri (kurio cia labai aiskiai truksta). gyvenam bent dalinej demokratijoj, kur visuomenes nuomone ir poziuris dalinai itakoja valstybes veiksmus. todel svarbu atsirinkti obuolius nuo apelsinu. ai nu bet ka as cia kalbu, ziurekit jus ta savo cekuoli, bent pries save protingesni jausities.
UTF16 2015-09-09 12:15
Ačiū už leidimą, nuo šiol bus galima ramiai žiūrėti Čekuolį... Kokioj nuostabioj demokratijoj gyvenam, kad reikia kažkokio internetinio komentatoriaus palaiminimo.
Audrius 2015-09-09 12:26
i sveikata!
Creatium 2015-09-09 12:34
ir visą teisingą ir objektyvią informaciją gausi. O jeigu nemoki, tai p. Audrius apšvies.
Kadras 2015-09-09 12:50
Didziausi sveikinimai, tikiuosi dar ilgai ves savo laida. p.s. Tikekimes greitai sulauksim laidos "Popiete kartu su Alfa patinu Audriumi" ir Cekuolis gales iseiti atostogu.