„Coca Cola“ kaltinama nesumokėjus mokesčių – skola siekia milijardus dolerių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tarkvinijus Išdidusis 2015-09-23 14:55
Vakar naujiena, kad "Volkswagen" koncernui JAV yra paskirta bauda 13 mlrd. dolerių ir dar baudžiakas už tai, kad klastojo popierius dėl CO2, šiandien naujiena, kad Coca-Cola nemoka mokesčių ir jie siekia porą milijardų, kas toliau - Shwarzkopf'o įmonei įsius porą milijardų kitą savaitę? O gal paskelbs, kad Trampas subankrutavo
immortallt 2015-09-23 16:48
Skaityti bent išmok, niekas neteigia, kad nemoka mokesčius, atlikus auditą atgaline data išlindo, kad gali būti skoloje. Dar niekas nepatvirtinta. Visi puikiai turėtų žinoti, kad Apple skola JAV dar didesnė, jei tik kada sugalvotų išgryninti ofšoruose gulintį pelną, tai kainuotų virš 20mlrd dolerių.
Tarkvinijus Išdidusis 2015-09-23 16:54
Tai gal pats ir išmok skaityt: "„Coca Cola“ sulaukė JAV mokesčių inspekcijos (Internal Revenue Service – angl.) pretenzijos, kurioje teigiama, kad bendrovė yra skolinga valstybei milijardus dolerių." Ir dar pats pirmas sakinys tekste. Juodu ant balto - pretenzija apie skolą. Nieko nekalbama apie galimai ar negalimai. Žmona, ar vyras nedavė, kad kabinėjiesi prie mėšlo? Ar šiaip susidiorginęs? Jei tu nesupranti mano pirmame poste esančios ironijos, atmiežtos su popsiniu sarkazmu, tai čia tavo bėdos.
immortallt 2015-09-23 17:31
Pretenzija, tai ne ieškinys. Pretenziją turėti gali dar neįrodžius, bet ką čia tau aiškinsi, svarbu palosi.
Tarkvinijus Išdidusis 2015-09-23 17:34
Dėkui, žinau, kas yra pretenzija. Tai toks laiškas iš mokesčių administratoriaus, kuriame parašyta, kad: "Mūsų paskaičiavimais per 2013-2014 m. laikotarpį jūsų įmonė nesumokėjo į valstybės biudžetą tiek ir tiek mokesčių. Prašome pateikti mums mokesčių sumokėjimą patvirtinančius dokumentus, antraip, skola bus išieškota teisiniu keliu. Bla bla bla". Nu ir kas? Kaip ir sakiau, tu nesupratai mano pirmojo posto ir pradėjai čia kabinėtis dėl visokio mėšlo. Ir čia tu loji, o ne aš, aš tik atsakau į tavo lojimą. Ir vėl, pakartosiu, žioplam: JEIGU TU NESUPRANTI MANO PIRMAME POSTE IRONIJOS, ATMIEŠTOS SU POPSINIU SARKAZMU, TAI ČIA TAVO BĖDOS.
immortallt 2015-09-24 08:12
Jo, tu nesupratai mano sakinio, pagal kitus postus tave laikau idiotu, atitinkamai traktuoju tavo žinutes. Tad sorry, netikiu, kad norėjai sarkastiškai parašyti.
Tarkvinijus Išdidusis 2015-09-24 08:14
Žinai, jeigu aš tave pažinočiau, tai gal gal gal tavo pasakymai man kažką ir reikštų.