Nelieskite snaudžiančio vėžlio! Gyvūną ant kelio erzinęs vyras pasigailėjo (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2015-09-21 17:58
Idiotas liks idiotu, čia nieko nepadarysi. Ir čia vėžlys nė prie ko. Vietoje to vėžlio galėjo būti bet koks kitas gyvūnas ir dauguma jų erzinami pultu. Jei norėjo patraukti vėžlį nuo kelio tai galėjo lengvai ir greitai padaryti kol nebuvo įerzinęs vėžlio.
Myslius 2015-09-21 18:15
Montazas gi. Dar vienas viralas.
Charger 2015-09-22 02:19
Oij ble .... Eik uzkask samanu ar dar ko ... Shinigami, gal vezlio ir nereikejo erzinti, bet sitie ir ramybes busenos nelabai draugiski ... Praeita 5dieni toki pats sutikau ant kelio.... ta prasme ne zvyrkelio... daug didesnis buvo, buvo. Galvoju pastumsiu nes dar kas pervaziuos .... uzdengiau striuke bandziau paimti, bet vienas staigus vezlio pasisukimas ir "dejau i kojas" ...as tai net nezinojau, kad vezliai gali but greiti
Myslius 2015-09-22 13:13
Nusiramink gal? Tavo komentaras kaip minimum pazeidimas: '2.1.1. naudojami necenzūriniai išsireiškimai;' Parasiau kad viralas nes taip ir yra: video aprasyme aiskai parasyta : "Contact licensing@viralhog.com". Kad video suredaguotas tai gali matyt papauzines kai issoka. Matosi ne snukis o nekokybiskas photoshop'as. Tai prie ko cia aptarinet vezliuko erzinima? Zmogus gi sugalvojo virala nufilmuot ir pasirinko vezliuka kaip personaza. Uzdarbiauja zmogus tokius video kurdamas, o portalas prisideda prie visos sios nesamones platinimo.