Neužkibkite ant sukčių meškerės: beviltiškai sudrožtų padangų "plastinė operacija" (Video)  (7)

Ši vaizdo medžiaga – svarus argumentas, kodėl padangas derėtų pirkti tik iš patikimų rankų. Priešingu atveju galite įsigyti komplektą "vudu padangų" – t.y., padangų-zombių, kurios yra ne kas kita, o be garso tiksinčios laiko bombos, kuriomis apauti jūsų automobilio ratai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Platesnių komentarų nereikalaujančioje vaizdo medžiagoje demonstruojama, kaip "auksarankiai" "restauruoja" nudėvėtas padangas, padarydami taip, kad jų protektorius atrodytų gilesnis ir naujesnis – tokias padangas galima brangiau parduoti dėvėtų padangų rinkoje.

Triukas paprastas ir net primityvus – nudilusio protektoriaus grioveliai tiesiog pagilinami, išpjaunant senos gumos sluoksnį. Analogiškai pagilinamos ir siauresnės protektoriaus įrantos šoninėje padangos dalyje. Abra kadabra – ir nespecialisto akiai taip apdorota padanga atrodo turinti dar pakankamai daug protektoriaus "mėsos". O iš tikrųjų tokia padanga – laiko bomba ant rato.

Tokiais darbeliais besiverčiantiems apsukruoliams pirkėjų sveikata ir gyvybė visiškai nesvarbi. Svarbiausia – prakišti niekam nebetinkamą šlamštą ir gauti už tai bent keliasdešimt eurų. Neužkibkite ant apsukruolių kabliuko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(86)
(13)
(73)

Komentarai (7)