7 keisčiausi dalykai, kuriuos gali papasakoti vaistininkai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2015-11-06 14:19
Paskutine pastraipa nudžiugino.
lindemann 2015-11-06 15:21
Geriau papasakotų, kaip bando visiems prakišti kuo brangesnius vaistus, nors su ta pačia sudetimi įvairūs alternatyvūs vaistai kainuoja net keliais kartais pigiau, apie tarpusavio kyšininkavimą, dovanų nešimą gydytojams..
punktyras 2015-11-06 19:04
Kodėl manai, kad būtų geriau?
VikceII 2015-11-06 19:15
nu nzn bet daznai vaistinese kasoje buna parasyta kokiu alternatyvu yra ir kokios ju kainos, kai imusa i kasa tavo vaista..
assa 2015-11-06 22:05
ta pati sudetis, o is tikro dazniausiai tik panasi sudetis negarantuoja tokio paties veikimo.is esmes leidziami iki 30% kiekio nuokrypiai nuo etinio vaisto, skirtis forma-chloridai,citratai ir t.t.pagalbines medziagos ir farmokodinamika,kas is esmes apsprendzia vaisto veiksminguma.juk turbut noretum gerti antibiotikus kurie veikia po 8 val. x3 per diena,nei gauti panasios sudeties, bet kurie atsipalaiduoja is tabletes per greitai, todel pakankama koncentracija kraujyje islieka 4-5 val., o 3 valandas bakterijos gali bandyti isvedineti atsparius stamus cia tas pasakymas "tas pats,tik pigesnis" atsirado valstybei pritempinejant ,kad galetu sutaupyti pinigu,kadangi etiniai vaistai brangesni,o generiniai pigesni,todel mazesnes kompensuojamos sumos gaunasi.Aisku as nesakau kad generikai yra blogis- jie yra labai gerai,bet mano nuomone, zmones turetu zinoti skirtuma,ir pacientas juos turetu issirinkti ne pas vaistininka ar seimos gydytoja,bet pas srities specialista,kardiologa,pulmonologa ir t.t. Juk galima tada sakyti, kad ir kokia audi a6 ,ir dacia logan yra tas pats,nes atlieka ta pati darba,bet kazkaip nedaug daciju gatvese matom
Auksine Logika 2015-11-07 23:11
Kaikuriose vaistinese vaistininkai uzdirba bazini minimuma + % nuo pardavimu. Del to jie ir stengiasi prastumt kuo daugiau brangesniu vaistu, nes nuo to jiem centai skaiciuojasi. Todel geriausia prikti tik tai ka daktaras israse arba lankytis tose vaistinese kur vaistininkai negauna bonusu.