Kinijos realijos: siaubą kelianti terapija homoseksualumui gydyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Go West 2015-11-17 11:11
Tokie straipsniai siaubą kelia gal tik Radomanskiui ir Aušrinei Marijai. Ten žmonės patys nori tapti normalūs, stengiasi išsigydyti negalią, bando įvairiuos metodus...Tuo tarpu tolerantiškojo jaunimo sėklyčia reiškia gilų susirūpinimą matydama tokį tarp gėjų printantį homofobinį požiūrį į savo gėjiškumą.
Hmz 2015-11-17 11:38
Nu jo, sukčių veiklos irgi nereikia drausti, nes žmonės iš durnumo patys jiems neša pinigus.
daniel.thrink 2015-11-17 11:54
Manau ne patys nori tapti "normaliais", bet yra netiesiogiai verčiami tai daryti. Šeimos siaurų pažiūrų neretai tokių žmonių išsižada, išmeta į gatves ir t.t Tikriausiai jiems nelieka kito pasirinkimo, kaip tik eiti į tokias "gydymo įstaigas", kurios finansuojamos šeimų, norinčių "išgydyti" savo giminaičius.
Salubri 2015-11-17 12:16
Jokios cia terapijos nepades. Ar gali isgydyti zmogu gimusi su tam tikru genetiniu defektu? Cia neseniai buvo straipsnis kaip gime vaikas be dalies kaukuoles. Viltis tik ateityje jei dar negimus vaikui galima butu identifikuoti defektus ir dar negimus atitaisyti.
UTF16 2015-11-17 12:26
O kur čia defektas?
AP0323 2015-11-17 13:09
dar neatrastas homo genas
Auksine Logika 2015-11-17 13:20
Negalima kiekvienam iskrypimui prilipint atmaske "genai kalti" antraip visi pedofilai ir zoofilai irgi gali gintis kad turi ale kazkoki gena. Nors is tikro defektas tik ju minkstose galvelese, kurias lengva pareguliuoti elektroshoku.
Niemand 2015-11-17 13:27
Daugumoje iškrypimų nėra nieko blogo, kad jiems reikėtų kokių nors "atmazkių". P.S. Norėtųsi ir pačiam pasiūlyti pasireguliuoti smegenėles elektrošoku, deja, nuo durnumo nepadeda...
Salubri 2015-11-17 13:32
Mazochistui tokia elektrosoko terapija butu tikras malonumas dar prasytu padidint itampa
Auksine Logika 2015-11-17 13:47
Nu parodyk bent viena iskrypima kad butu nieko blogo. Net uz tuos gomikus visuomenei reikes veliau moket kad ju siknas senatvej siutu nes shudu nelaikys.
daniel.thrink 2015-11-17 14:06
Nepamiršk to pasiūlyti ir heteroseksualioms poroms, kurios praktikuoja analinį.
Niemand 2015-11-17 14:09
Oralinis, analinis, sadomazochizmas, fetišizmas absoliučiai nekenkia, jei praktikuojami su sveiku protu. Analinis vyrams naudingas, į senatvę daugeliui medikai išrašo prostatos masažą.
elcucuy 2015-11-17 14:23
Esmė ne tame kuris labiau iškrypęs - homoseksualas, pedofilas, zoofilas ar heteroseksualas, kuris mylisi apsirengęs ir tik misionieriaus poza - iškrypimai tai tik sutarimo reikalas - mylėtis lovoje ir susituokus su viena partnere visą gyvenimą yra taip pat nenatūralu. Suaugusių žmonių abipusis sutarimas kaip jiems elgtis nepažeidžia niekeno teisių - ar tai būtų hetero ar homo ryšys. Šiuolaikinėje kultūroje priimta, jog vaikai ir gyvūnai neatsako už savo veiksmus ir jų išnaudojimas yra neteisėtas. Pedofilija, potaukis žudyti ar kiti panašūs dalykai yra neteisėti, nes pažeidžia kitų teises. Mahometas irgi yra vadinamas pedofilu už santykiavimą su nepilnamečiais dabartiniu požiūriu, tačiau tais laikais vaikai atsakydavo už save ir jų teisės buvo kitokios, ir tų laikų požiūriu tai nebuvo nuodėminga. Vienintelis homoseksualumo minusas - nėra galimybės daugintis - nors daugeliui besimylinčių užsitempus gumytę joks čia ne minusas. Tačiau homoseksualus elgesys turi ir savo prasmę - kai kuriose beždžionių rūšyse homoseksuali elgsena mažina smurto protrūkius būryje, kur daugiau nei vienas patinas. Viskas tėra sutarimo reikalas. Senovės Sparta buvo homoseksuali kultūra, kur vyrai moteris turėdavo tik giminei pratęsti. Dabartinė heteroseksuali kultūra tiesiog istoriškai taip susiklostė - jei kai kurie istoriniai įvykiai būtų kitaip pakrypę, tai dabartis į tuos dalykus kitaip žvelgtu. Daugelio griežtai heteroseksualus požiūris tėra šiuolaikinės visuomenės suformuotas - kai musulmonų kultūroje kalama moterims, jog jos tėra priedas prie vyro, tuomet ir pačios įsitikinusios, kad taip ir turi būti.
Go West 2015-11-17 16:58
Visas tavo tolerantiškas iškrypimams pranešimas tiktų pavyzdžiu ką su nesubrendusio žmogaus smegenimis gali padaryti euroremontas (gėjofilija). Kas dėl senovės Graikijos, tai dabartiniai istorikai atvirai pasakoja, kad tuomečiai vyro santykiai su vyru toje visuomenėje būtų sukėlę nemenką sąmyšį ir būtų buvę absoliučiai netoleruojami. Keistos pakraipos ano meto graikai vyrai myluodavosi ne su kitais vyrais, bet su berniukais paaugliais. Iš čia kilo žodis pederastija. Ir ši „meilė“ tikrai nebuvo laikoma „padoria“ ar „kas čia tokio“ ir tada į juos žiūrėjo kreivai. Negyrė jų nei Sokratas, nei Aristotelis.
daniel.thrink 2015-11-17 17:20
Dabar vaikų niekas nebetvirkina, išskyrus pedofilus ir ISIS ekstremistus. Pedofilija =/= Homoseksualumas. Šiaip tais laikais prekyba žmonėmis/vergais klestėjo, ko pasekoje būdavo tokie dalykai kaip vaikų išnaudojimas. Beje, tamsta iš dalies yra teisus, smulkesnę informaciją galite paskaityti čia, Graikijos skiltyje. http://www.technologijos.lt/n/mokslas/g ... ja/S-42611
Niemand 2015-11-17 18:18
Dabartiniai istorikai nieko panašaus nepasakoja, jie dar mokykloje perskaitė tokį Platono veikalą kaip Puota ir žino, kad Platono laikų Graikijoje homoseksualūs santykiai buvo pripažįstami vertingesniais nei heteroseksualūs, o pirmųjų draudimas buvo laikoma barbariškumo ir tironijos apraiška. Dėl amžiaus ir pederastijos/pedofilijos, tai 90 proc. iki XX a. sudarytų santuokų šiais laikais būtų laikomos pedofilinėmis. Kai vidutinė gyvenimo trukmė nesiekia 40 m., biskį kitaip žiūrima, kur dar vaikas, o kur jau nebe.
Go West 2015-11-17 18:53
Ištrauka:
Niemand 2015-11-17 20:19
Maža ką koks pridurkas parašė, šiais laikais visai nesunku susirasti inete Platono Puotą ir pačiam pasiskaityti, koks gi ten tas požiūris buvo...
elcucuy 2015-11-18 08:55
Taip sutinku, jog senovės Graikijoje homoseksualūs santykiai buvo priimtini tik su jaunuoliais, tačiau aš kalbėjau tik apie Spartos polių, kur buvo kitaip. Kaip minėjau jog viskas tėra sutarimo reikalas. Prieš kelis šimtus metų visi normaliai žiūrėjo į vergovinę santvarką, galbūt po 100 metų visi į 40val darbo savaitę žiūrės kaip baisiausią išnaudojimą. Bendrai pažiūrėjus skirtumai tarp vyrų ir moterų yra minimalūs ir kas diena vis mažėja - vyrų didesnė fizinė jėga tampa beprasmė, o moterų vadovavimo savybės niekuo nenusileidžia. Kas vyras kas moteris tėra etiketės. Dabartiniai moters grožio idealai tai berniukiškos figūros modeliai, kurių reprodukcinės savybės menkesnės už rubensiškų formų moterų. Ne vienas save heteroseksualiu laikantis vyras mėto komplimentus ir bando kabinti Raulį (lietuvišką transvestitą), tačiau sužinoję apie jo prigimtinę lytį jaučiasi įžeisti, nors jų nei kiek neatstūmė jo vyriškos plaštakos ar sausas kūnas - žiūrima tik į pačią etiketę - vyras ar moteris. Viskas tėra formuojami įsitikinimai. Ateity, kai žmones pradės auginti iš mėgintuvėlių kažkoks lytinis santykiavimas taps nenormalus ir iškrypęs. Galbūt į viską pažiūrėjau per daug Nihiliztiškai
Auksine Logika 2015-11-18 13:02
Vistiek skaityt apie gejus = skaityt apie pedofilus ziuret geju karnavala = ziurek pedofilu karnavala Toleruot galima tol kol viesai neskelbia apie savo psichines negalias.