Naudinga žinoti: kaip kuo daugiau „išspausti“ iš telefono baterijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tomisk 2015-12-23 11:40
Kai nesinaudojat mobiliaisiais duomenim tai gana efektyviai taupo perjungimas i 2G rezima. Budejimo rezime telefonas pradirbs gerokai ilgiau.
KT819GM 2015-12-23 12:13
"Kai telefonas šildo procesorių, jis taip pat veikia pilnu pajėgumu ir sparčiai eikvoja baterijos energiją." Google translate nesuveike? Bendroj sumoj - apgailetinas straipsnis, skirtas neaisku kam.
forestbird 2015-12-23 12:35
tomisk komentaras vertingesnis už rašliavą (atsiprašau, bet straipsniu to vadinti negaliu)
Nerealiai 2015-12-25 12:07
Papildant apgailėtiną straipsnį, galima paminėti, kad programėlė "Greenify" irgi gerai padeda taupyti bateriją. Sudedi norimus procesus į sąrašą ir juos automatiškai hibernate'ina. Toliau kaip sakė tomisk, perjungimas į 2G tinklą padeda, ypač tose vietose kur prastas ryšys. Nes telefonas automatiškai nepersijunginėja nuo 2G/3G/4G. Tada dar patartina baigus naudotis appsu, arba bet kokia funkcija telefone spausti back mygtuką tol kol išeinama iš programos, vietoj desktop mygtuko spaudimo, nes taip programa uždaroma, o ne nuleidžiama.
sangvinic 2015-12-27 20:12
Jeigu ketinama perjungti į 2G, tai tada siūlau išvis išjungti mobiliųjų duomenų srautą, kai nesinaudojama telefonu, tada ir nebus jokių Auto Refresh kaip teigiama straipsnyje, ir baterija tarnaus ilgiau. Taip pat Facebooko aplikaciją siūlau išvis ištrinti iš Androidų, nes ji siurbia daugiausiai energijos (bent su Lollipop 5,1,1), dar galima išjungti AutoRotate, ir ekrano apšvietimą pamažinti iki 50 proc. Tokiu būdu su SONY Z3 Compact ištraukiau 6 dienas Bet visa tai - kraštutinumai. Pas mane viskas visada sujungta, nes aš noriu "Instantly" gauti visus pranešimus, emailus, Facebooko LIKE ir pan tiesiai į ekraną, Autorotate ir GPS nuolat įjungti. NFC visada išjungtą laikau. Maigau nemažai, ypač darbe, laiko nuo 24 iki 48 val man. Bet viską išjunginėjant nuolat tai irgi nebe išmanu, o lietuviškai durna