Vienas ryškiausių pasaulio socialinių mąstytojų: pigios interneto pramogos mus bukina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2016-01-27 12:54
Visai su juo nesutinku. - "Žmonės nebetiki demokratine sistema". Žmonės turi per didelius lūkesčius, jei koks politikas tik įstatymų žada pakelti minimalią algą, tai taip padaręs bus tik daugiau problemų. Didės bedarbystę, o pažadų ją kelti yra daug. - ES negali priimti visų migrantų. Kur tau juos visus priims. Kai kuriuose valstybėse žmonių per 100 metų pradėjo gimti 20 kartų daugiau. Sakykim jei kokia tauta turi tik 100 žmonių ir visos jos moterys pagimdytu tik po 3 vaikus, tai po 1000 metų tą tautą sudarytu jau 1 milijardas žmonių. - Iš socialinių tinklų išmetami nepatinkantys žmonės. Jie išmetami ir iš ne socialinių tinklų. Mus labai bukina visokie profesoriai, kurie per visus mokslo metus primoko visokių psiaudo teorijų kurių nėra kur panaudoti. Paskui žmonių, kurie baigė visokius tokius mokslus niekas nenori priimti į darbą, nes laiko, kad jie nieko nemoka. Yra duomenys, kad net 73 proc. žmonių niekada nedirba pagal savo profesiją.
Endless Nameless 2016-01-27 14:48
Baumanas aiškiai išsireiškė kuo "nebetikėjimas demokratine sistema" pasireiškia, o gi nusivylimu susidūrus su realybe, kur politikų manevrai priimant politinius/solialinius/ekonominius sprendimus iš tiesų yra apriboti dėl globalizacijos. Antra, tuos paskaičiavimus nesupratau kokiu tikslu parašei, beje ir suskaičiuota žiauriai į lankas. Tavo žiniomis, tos kaip išsireiškei pseudo teorijos, yra vakarų kultūros dalis, matai pasaulį tik per pragmatinę prizmę ir universitetai tavo manymų reikalingi tik augint darbo rinkai "darbininkus".
kausiukas 2016-01-27 19:18
Puiki knyga - Human evasion, kalba apie tą pačią problemą, kad normalus žmogus bėga nuo realybės į visuomėnę, į savo bendraminčių būrį, nes realybė jiems sukelia, tiesiog, per daug streso.